Γλώσσα

Navi Brown Water Resistant Dress Shoe

135,00 €
Μόνο %1 έμμεινε
SKU
10016920

Οδηγός μεγεθών

0/0

Λεπτομέρειες

Το ανδρικό παπούτσι Navi Oxford συνδυάζει το επίσημο σχήμα ενός oxford με ανθεκτικό αδιάβροχο δέρμα στο επάνω μέρος, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή τόσο για την εργασία όσο και για τον ελεύθερο χρόνο σας. Ενώ η κλασική σιλουέτα του προσδίδει εντυπωσιακή εμφάνιση, η ανθεκτική ραφή από δέρμα και η ευέλικτη, ελαφριά εξωτερική σόλα δείχνει ότι αυτό το επίσημο παπούτσι είναι για σοβαρή δουλειά.

  • Ανω μέρος από αδιάβροχο δέρμα.
  • Ελαφριά εξωτερική σόλα με ενσωματωμένο πάτο και οδοντωτό πέλμα για βελτιωμένη πρόσφυση και ευελιξία.
  • Αποσπώμενη και πλενόμενη χειροποίητη εσωτερική σόλα OrthoLite® Eco X40 Hybrid™ με μακροχρόνια αντικραδασμική προστασία κατασκευασμένη από φυτικά παράγωγα και ανακυκλωμένα υλικά.
  • Η TOMS είναι περήφανο μέλος της Εταιρείας Fair Labor Association - συνεργαζόμενη με προμηθευτές που διεξάγουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα με ηθικό τρόπο, συνεργάζονται με τους εργαζόμενους, διασφαλίζουν ασφαλείς συνθήκες εργασίας και εγκαθιστούν τη συμμόρφωση με τα ανθρώπινα δικαιώματα και την κοινωνική ευθύνη.
  • Όταν αγοράζετε προϊόντα TOMS, βοηθάτε στη χρηματοδότηση πρόσβασης σε πόρους ψυχικής υγείας και όχι μόνο, για τους εκατομμύρια ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Wear TOMS. WEAR GOOD.
  • Part Number:
    10016920

    Οδηγός μεγεθών

    Περισσότερες Πληροφορίες
    partnumber10016920
    GenderΑνδρικά
    Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
    Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό