Γλώσσα

Πλανήτης

Φροντίζοντας το μέρος που όλοι αποκαλούμε σπίτι.

In it for the long-haul

Προκειμένου να κάνουμε έξυπνες, μακροπρόθεσμες βελτιώσεις στα προϊόντα και τις πρακτικές μας, έχουμε εντοπίσει έξι βασικές δεσμεύσεις, οι οποίες θα μας οδηγήσουν μέχρι το 2025.

Γνωρίστε την τεχνολογία Εarthwise™

Τα προϊόντα Earthwise™ σχεδιάζονται με γνώμονα τον πλανήτη. Ένα προϊόν θεωρείται Earthwise™, όταν τουλάχιστον ένα από τα βασικά του συστατικά περιλαμβάνει βιώσιμα υλικά, και σε ένα ελάχιστο ποσοστό.

Να αυξήσουμε την B Corp βαθμολογία μας

Στην πιο πρόσφατη αξιολόγησή μας, η βαθμολογία του περιβάλλοντος σχεδόν διπλασιάστηκε—και μόλις ξεκινήσαμε. 

Να χρησιμοποιούμε πιο «πράσινες» συσκευασίες

Φροντίζουμε οι συσκευασίες μας να είναι κατασκευασμένες με τουλάχιστον 80% ανακυκλωμένα υλικά και προμηθεύουμε το 100% των συσκευασιών μας από δάση με βιώσιμη διαχείριση. 

Να μετρήσουμε το αποτύπωμα άνθρακα

Στόχος μας είναι να μετρήσουμε το αποτύπωμα του άνθρακά μας και να προχωρήσουμε σε μείωση έως το 2025. 

Να κάνουμε αναφορά της προόδου μας

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις προσπάθειές μας στην ετήσια έκθεση προόδου μας.  

Γνωρίστε την τεχνολογία earthwise™

Τα προϊόντα earthwise™ έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τον πλανήτη. Προκειμένου ένα προϊόν να θεωρηθεί earthwise™, τουλάχιστον ένα από τα βασικά του συστατικά χρειάζεται να περιλαμβάνει πιο βιώσιμα υλικά και σε ελάχιστο ποσοστό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ EARTHWISE™ FRAMEWORK

Υλικά Earthwise™

Αυτά είναι μερικά από τα υλικά που επιλέγουμε όταν σχεδιάζουμε με γνώμονα τον πλανήτη.

slide 1

100% οργανικό βαμβάκι

Καλλιεργημένο χωρίς τη χρήση τοξικών χημικών και γενετικά τροποποιημένους σπόρους.

slide 2

Aνακυκλώσιμο βαμβάκι

Βοηθά να αποτραπεί η εκ μέρους του βάλτου απόρριψη και απαιτεί λιγότερο νερό και ενέργεια σε σύγκριση με το συμβατικό βαμβάκι.

slide 3

TENCEL™ Lyocell X REFIBRA™

Κατασκευάζεται μέσω ενός κλειστού κύκλου διαδικασίας που συνδυάζει ανακυκλωμένα υφάσματα βαμβακιού και ξυλεία που προέρχεται από δάση που διαχειρίζονται με βιώσιμο τρόπο.

slide 4

REPREVE® Recycled Polyester

Κατασκευάζεται με πλαστικά μπουκάλια μεταχρησιμοποιημένων καταναλωτών μέσω μιας διαδικασίας που είναι ελαφριά στη χρήση νερού και στις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου.

slide 5

1Eco-Fiber

Κατασκευάζεται μέσω ενός κλειστού κύκλου διαδικασίας που συνδυάζει ανακυκλωμένα υφάσματα βαμβακιού και ξυλεία που προέρχεται από δάση που διαχειρίζονται με βιώσιμο τρόπο.

slide 6

Eco EVA

Derived from sugarcane, a renewable resource that removes carbon from the air

slide 7

OrthoLite®Insole

Κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα υλικά όπως η καουτσούκ.

slide 8

Custom TOMS insole

Kατασκευασμένη από 50% φιλικά προς τον πλανήτη υλικά (25% ανακυκλώσιμο αφρό PU, 15% ανακυκλώσιμη rubber & 10% bio oil).

Do good. Feel good. (re)WEAR GOOD.

Συνεργαστήκαμε με το thredUP, ενθαρρύνοντας τους πελάτες να στείλουν απαλά φορεμένα παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ με αντάλλαγμα την πίστωση TOMS.com—παρέχοντας μια πλατφόρμα για να αγοράσετε αγαπημένα προϊόντα, βοηθώντας να κρατήσετε αντικείμενα μακριά από χώρους υγειονομικής ταφής και μειώνοντας την ανάγκη για νέα παραγωγή.

Shop Preloved

Οι συνεργάτες μας για την αειφορία

Ορισμένα πράγματα είναι καλύτερα να αφεθούν στους ειδικούς. Έτσι, έχουμε συνεργαστεί με τους καλύτερους στην κατηγορία τους οργανισμούς που έχουν θέσει υψηλά πρότυπα ηθικής και περιβαλλοντικής ευθύνης.

B Corp™

As a Certified B Corp™, we meet high standards of social and environmental performance, transparency, and accountability.

Leather Working Group

The Leather Working Group (LWG) certifies leather manufacturing facilities based on environmental performance. We source 100% of our leather from gold and silver-rated leather manufacturers.

Canopy

Through our commitment to Canopy’s conservation standards we continue to source all wood-based material from sustainably managed forests.

Είμαστε περήφανοι για την πρόοδό μας


Κάθε χρόνο, τεκμηριώνουμε πού βρισκόμαστε στο ταξίδι μας, από νέα προϊόντα Earthwise™ μέχρι πόσο καλά παρακολουθούμε τις δεσμεύσεις μας. Μπορείτε να βασίζεστε πάνω μας, υπάρχει διαφάνεια —ακόμα και όταν υπάρχει ακόμα περιθώριο βελτίωσης.

Δείτε το impact Report 2023

Ανακαλύψτε περισσότερα για τον αντίκτυπό μας