Γλώσσα

Άνθρωποι

Η βασική αλλαγή ξεκινά από εμάς.

Ισότητα για όλους

Η TOMS έχει μια μακροπρόθεσμη δέσμευση να διασφαλίσει ότι η εταιρεία και ο πολιτισμός μας έχουν τις ρίζες τους στη Διαφορετικότητα, την Ισότητα, την Ένταξη και τον Αντιρατσισμό.

Αναγνωρίζουμε την ευθύνη μας προς τους εργαζόμενους μας, τους πελάτες μας και τις κοινότητές μας να αντιμετωπίζουμε ενεργά το συστημικό ρατσισμό και τις πολιτικές που οδηγούν σε ανισότητες. Στηρίζουμε με αλληλεγγύη τους Μαύρους,  τους Ιθαγενείς λαούς, τους Έγχρωμους Ανθρώπους και όλα τα αποκλεισμένα άτομα. Επιπλέον, η δέσμευση της TOMS να γίνει μια αντιρατιστική οργάνωση είναι διαρκής αλλά και συνεχής. Κάθε εργαζόμενος συμμετέχει στην κατάρτιση της TOMS ως την Οργάνωση Ποικίλης, Ισότιμης, Συμπεριλαμβανόμενης, Αντιρατιστικής που προσπαθούμε να γίνουμε. Πραγματοποιούμε ετήσια Ημέρα Μάθησης για να επικεντρωθούμε στο σημαντικό έργο της μάθησης και του προβληματισμού για τον Ρατσισμό, τη Ρατσιστική Ανισότητα και τη Δικαιοσύνη, και προσλαμβάνουμε ομιλητές κάθε δύο μήνες για να συνεχίσουμε την εκμάθηση καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Μετά απ' όλα, κανείς από εμάς δεν μπορεί να ευδοκιμήσει πραγματικά μέχρις ότου όλοι μπορούμε να ευδοκιμήσουμε. 

Υποστηρίζουμε τους υπαλλήλους μας.

Οι υπάλληλοί μας είναι παθιασμένοι με την αποστολή μας και πιστεύουν ότι είναι σημαντικό να έχουν πολλές ευκαιρίες να γνωρίσουν τους συνεργάτες μας και τη δουλειά τους από πρώτο χέρι. Έτσι τα έχουμε ενσωματώσει στην εταιρική μας κουλτούρα.

Εθελοντισμός εργαζομένων

Μία φορά το χρόνο, αφιερώνουμε μια ολόκληρη εργάσιμη ημέρα στον εθελοντισμό με κοινοτικούς οργανισμούς, λαμβάνοντας μέρος σε δραστηριότητες που μας φέρνουν πιο κοντά στη δουλειά τους και στις κοινότητες που εξυπηρετούν.

Οι συνεργάτες μας

Ως περήφανο μέλος του Fair Labor Association, εργαζόμαστε σκληρά για να εντοπίσουμε μακροπρόθεσμους προμηθευτές που μοιράζονται τις αξίες μας και ασκούν τις δραστηριότητές τους ηθικά—συνεργαζόμενοι με τους εργαζόμενους, διασφαλίζοντας ασφαλείς συνθήκες εργασίας , και επιδεικνύοντας ισχυρό αίσθημα περιβαλλοντικής ευθύνης. Οι ελεγκτές τρίτων μάς βοηθούν να διασφαλίσουμε ότι τα εργοστάσια συνεχίζουν να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις μας, χρόνο με το χρόνο.

Η διαφάνεια μας χαρακτηρίζει

Δεν υπάρχει καπνός και καθρέφτες εδώ. Η διαφάνεια είναι πραγματικά στο DNA μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημοσιεύουμε την ετήσια Έκθεσή μας για τον αντίκτυπο—για να μοιραστούμε τα κυριότερα σημεία του περασμένου έτους, τις δεσμεύσεις για το επόμενο, τις περιπέτειες και τα μαθήματα στην πορεία. Στην καρδιά του, αποτυπώνει όλα τα καλά που μπορείτε να κάνετε.

Φορέστε TOMS. Φορέστε καλά.

Διαβάστε την Έκθεση Impact 2023

Ανακαλύψτε περισσότερα για τον αντίκτυπό μας