Γλώσσα

Επιστροφές ή αντικαταστάσεις

Πως επιστρέφω την παραγγελία μου;

Στην TOMS δεν είμαστε χαρούμενοι εάν δεν είστε και εσείς. Γι’ αυτό σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιστρέψετε με εύκολο τρόπο τα προϊόντα που επιθυμείτε. Οι αγορές σας στο TOMS.gr μπορούν να επιστραφούν έως και 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής τους. Για να μπορέσουμε να δεχτούμε την επιστροφή σας, βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα δεν φορέθηκαν, βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία και με τις πρωτότυπες ετικέτες.

Για να προχωρήσει η διαδικασία επιστροφής της παραγγελίας σας, θα χρειαστεί να εκτυπώσετε και να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επιστροφής που μπορείτε να τη βρείτε και στο κάτω μέρος της σελίδας μας. Στη συνέχεια να συσκευάσετε καλά το δέμα σας και να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας έτσι ώστε να ενημερώσουμε την εταιρεία courier είτε για να παραλάβει από το χώρο σας είτε για να την παραδώσετε σε συνεργαζόμενο κατάστημα της εταιρείας courier.

Εάν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια, επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών.

Εάν επιλέξετε διαφορετική εταιρεία ταχυμεταφορών από αυτή που συνεργαζόμαστε, είστε υπεύθυνοι για τα έξοδα αποστολής του δέματός σας.

Ποια είναι η διαδικασία επιστροφής χρημάτων;

Αφού παραλάβουμε και επεξεργαστούμε την επιστροφή της παραγγελίας σας, θα λάβετε ενημερωτικό email. Η επιστροφή χρημάτων θα προχωρήσει με τον ίδιο τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας, εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Αναλυτικότερα:

  • Για τις παραγγελίες που έχουν πληρωθεί με κάρτα, τα χρήματα θα πιστώνονται στην ίδια κάρτα.
  • Για τις παραγγελίες που έχουν πληρωθεί με τραπεζική κατάθεση, τα χρήματα θα πιστώνονται στον ίδιο λογαριασμό που έγινε η κατάθεση.
  • Για τις παραγγελίες που έχουν πληρωθεί με Paypal, τα χρήματα θα πιστώνονται στον ίδιο λογαριασμό Paypal.
  • Για τις παραγγελίες που έχουν πληρωθεί με δωροκάρτα/πιστωτικό Toms, θα εκδοθεί νέο πιστωτικό ανάλογα με την αξία των επιστρεφόμενων προϊόντων.
  • Για τα προϊόντα που έχετε λάβει ως δώρο από τρίτο πρόσωπο θα σας εκδοθεί πιστωτικό που αντιστοιχεί στην αξία της επιστροφής σας.
Τρόπος Πληρωμής Ημέρες επιστροφής χρημάτων
Κάρτες (Πιστωτική/Χρεωστική/Εικονική) Έως 5 εργάσιμες ημέρες
Τραπεζική κατάθεση / IRIS Έως 5 εργάσιμες ημέρες
PayPal Έως 5 εργάσιμες ημέρες
Αντικαταβολή Έως 5 εργάσιμες ημέρες με κατάθεση σε λογαριασμό

Οι ημέρες επιστροφής χρημάτων αρχίζουν να υπολογίζονται από την ημέρα παραλαβής της επιστροφής σας.

Λάβετε υπόψη ότι ο χρόνος παραλαβής της παραγγελίας σας ενδέχεται να αυξηθεί σε περιόδους υψηλής επισκεψιμότητας (επίσημη περίοδο εκπτώσεων, Black Friday) ή για λόγους ανωτέρας βίας.

Αλλαγές γίνονται δεκτές;

Εάν αλλάξετε γνώμη κατά τη διάρκεια αυτών των 14 ημερών, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και να προχωρήσετε σε αλλαγή μεγέθους/χρώματος ίδιου μοντέλου, είτε σε έκδοση πιστωτικού, είτε επιστροφή χρημάτων.

Μπορώ να επιστρέψω κάτι που έλαβα ως δώρο;

Φυσικά. Μπορείτε να μας επιστρέψετε μέρος ή και όλη την παραγγελία που λάβατε ως δώρο. Στη φόρμα επιστροφών θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τον αριθμό παραγγελίας που αναφέρεται στην ηλεκτρονική κάρτα αλλαγής που λάβατε. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε είτε να κάνετε αντικατάσταση με άλλο μέγεθος ή χρώμα ίδιου μοντέλου, είτε να λάβετε πιστωτικό για μελλοντική σας αγορά.

Πρέπει να πληρώσω για τα έξοδα επιστροφής της παραγγελίας μου;

  • Καλύπτουμε το κόστος επιστροφής της παραγγελίας σας εφόσον χρησιμοποιήσετε τις εταιρείες Couriers που συνεργαζόμαστε.
  • Σε κάθε παραγγελία αντιστοιχεί μία δωρεάν επιστροφή, για κάθε επόμενη θα επιβαρυνθείτε με τα έξοδα επιστροφής.
  • Δεν αναλαμβάνουμε τα έξοδα επιστροφής, σε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία courier επιλέξετε.
  • Τα έξοδα επιστροφής από Κύπρο είναι 10€.
Εταιρείες Courier που συνεργαζόμαστε Χώρα Δίκτυο Καταστημάτων
Easy Mail Ελλάδα & Κύπρος Δίκτυο EasyMail
Speedex Ελλάδα Δίκτυο Speedex
Box Now Ελλάδα Επιστροφή μέσω Box Now


Εάν κάνω επιστροφή παραγγελίας πως διαχειρίζεται η TOMS τα προϊόντα της Δωρεάς της παραγγελίας αυτής;

Αποδεχόμαστε επιστροφές εντός του χρονικού πλαισίου που αναφέρεται στην Πολιτική Επιστροφής μας. Ξεκινάμε τον σχεδιασμό της Δωρεάς μας με τους Εταίρους μας μετά τη λήξη του χρονικού πλαισίου επιστροφής. Αυτό μας επιτρέπει να καθορίσουμε τις τελικές πωλήσεις και να προχωρήσουμε με την Επιστροφή μας με ακρίβεια.