Γλώσσα

Η ιστορία μας

 Στόχος μας είναι να βελτιώνουμε ζωές.

 

Το 2006, ο ιδρυτής της TOMS Blake Mycoskie πρωτοπόρησε δημιουργώντας το μοντέλο One for One® - προσφέροντας ένα ζευγάρι παπούτσια για κάθε ζευγάρι που πωλείται, υποστηρίζοντας μεγαλύτερα προγράμματα υγείας, εκπαίδευσης και κοινωνικής εξέλιξης μέσα από στρατηγικές συνεργασίες.

Σήμερα, προσφέρουμε το 1/3 των εσόδων μας για κοινωνικές πρωτοβουλίες. Από το ξεκίνημα της TOMS, η κοινότητά μας έχει δημιουργήσει θετικό αντίκτυπο σε πάνω από 100.000.000 ζωές – και απέχουμε πολύ από το να τελειώσουμε. Ρίξτε μια ματιά σε μερικές από τις καλύτερες στιγμές ανά τα χρόνια.

Από την αρχή της ιστορίας της TOMS, η κοινότητά μας έχει επηρεάσει θετικά πάνω από 100.000.000 ζωές - και δεν έχουμε ακόμα τελειώσει.

Η αλλαγή ξεκινά από εμάς

Σήμερα, η TOMS δεσμεύει το 1/3 των εσόδων της για κοινωνικές πρωτοβουλίες, υποστηρίζοντας την ανθρώπινη ισότητα σε τοπικό επίπεδο, και αποτελώντας την κινητήρια δύναμη για πρόοδο, ξεκινώντας από το μηδέν. Γι’ αυτό και τα παπούτσια μας είναι πραγματικά ξεχωριστά – ειδικά το κλασικό μας Alpargata, το οποίο το έχουμε στο μυαλό μας ως το παπούτσι που τα ξεκίνησε όλα. 

Κάθε αγορά βοηθά να δημιουργηθεί ένα πιο ισότιμο αύριο, γι’ αυτό ας συνεχίσουμε να προχωράμε μπροστά μαζί.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η θρυλική Alpargata

Από τις ρίζες της στην Ισπανία και κατόπιν στην Αργεντινή, η εσπαντρίγια ή αλλιώς alpargata έχει υπάρξει ανέκαθεν ένα παπούτσι για όλο τον κόσμο – σχεδιασμένο για να την φοράς και να δράττεις την μέρα. SHOP ALPARGATAS