Γλώσσα

Σκοπός

Πιστεύουμε σε έναν πιο δίκαιο κόσμο. Γι' αυτό

δώστε ⅓ κέρδη για τη βάση.

Περίπου 1 στους 8 ανθρώπους στον κόσμο ζει με μια πάθηση ψυχικής υγείας.

Όταν αγοράζετε TOMS, συμβάλλετε στη χρηματοδότηση της πρόσβασης σε πόρους ψυχικής υγείας για εκατομμύρια ανθρώπους που τα χρειάζονται.

There's power in your purchase.

Με την υποστήριξή σας, επηρεάσαμε θετικά

105.463.049

ζει από την αρχή.

Our Focus

Η χρηματοδότηση μη κερδοσκοπικών οργανισμών που παρέχουν πόρους ψυχικής υγείας παραμένει ο κύριος στόχος μας για τη χορήγηση επιχορηγήσεων. Αυτό περιλαμβάνει παροχή σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που εξυπηρετούν τις ανάγκες ψυχικής υγείας των κοινοτήτων τους στο πλαίσιο των ευρύτερων προγραμμάτων εκπαίδευσης, απασχόλησης και πρόληψης της ένοπλης βίας.

Γιατί δίνουμε

Είμαστε στη δουλειά για να βελτιώσουμε τη ζωή. Ήταν η αποστολή μας από την αρχή. Η εστίασή μας παραμένει σε μεγάλο βαθμό στην παροχή πόρων ψυχικής υγείας για τα εκατομμύρια των ανθρώπων που τους χρειάζονται.

Πώς δίνουμε

Εργαζόμαστε σε βαθιές συνεργασίες με τους χορηγούς μας, λειτουργώντας από ένα σημείο εμπιστοσύνης. Εφόσον οι εταίροι μας γνωρίζουν καλύτερα τα εμπόδια και τις ευκαιρίες που υπάρχουν στις κοινότητές τους, αναγνωρίζουμε τη δύναμη στα χέρια τους. Αλλά δεν σταματάμε στην περικοπή των επιταγών. Εστιάζουμε στην οικοδόμηση ουσιαστικών αμφίδρομων σχέσεων που παρέχουν συνεχή υποστήριξη—μέσω του εθελοντισμού, του εορτασμού μεγάλων νικών, της δωρεάς προϊόντων και της βοήθειας στη δημιουργία διαρκών συνδέσεων.

Γιατί εστιάζουμε στην ψυχική υγεία

Η αποστολή μας να χρησιμοποιήσουμε τις επιχειρήσεις για να βελτιώσουμε τις ζωές μας προκάλεσε να κοιτάξουμε προς τα μέσα τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαμε να επεκτείνουμε τον αντίκτυπό μας περαιτέρω και ακόμη πιο αποτελεσματικά. Εισαγάγετε την ψυχική υγεία. Ενώ οι παγκόσμιες υποθέσεις του 2020 έθεσαν την ψυχική υγεία στο άμεσο προσκήνιο, ήταν ένα παραμελημένο μέρος της ανθρώπινης υγείας για πολύ καιρό. Η κρίση ψυχικής υγείας αγγίζει όλους – με 1 στους 8 ανθρώπους στον κόσμο να αντιμετωπίζει μια πρόκληση ψυχικής υγείας. και κυματισμοί από αυτές τις προκλήσεις ψυχικής υγείας που εκτείνονται σε πολύ παλιά άτομα.

Γνωρίστε μερικούς από τους συνεργάτες μας

Κοινότητες που υποστηρίζουμε

Aυτόχθονες και έγχρωμοι

LGBTQ+

Γυναίκες & Κορίτσια

Το καλό που βοήθησες να γίνει δυνατό

Η δύναμη της αγοράς σας είναι ισχυρότερη από ποτέ. Διαβάστε για τα καλά που βοηθήσατε να γίνουν δυνατά το 2023.

Φορέστε TOMS. Φορέστε καλά.

Διαβάστε την αναφορά Impact 2023

Ανακαλύψτε περισσότερα για τον αντίκτυπό μας

Impact

Overview

Πλανήτης

Άνθρωποι