Γλώσσα

Navi Dress Shoe

135,00 €
Μόνο %1 έμμεινε
SKU
10016902

Οδηγός μεγεθών

0/0

Λεπτομέρειες

Το ανδρικό παπούτσι Navi Oxford συνδυάζει ένα ενδυματολογικό σχήμα oxford με ανθεκτικό αδιάβροχο δέρμα στο πάνω μέρος, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή τόσο για τη δουλειά όσο και για την ψυχαγωγία. Ενώ η κλασική σιλουέτα του προσδίδει ένα περιποιημένο στυλ, οι ανθεκτικές ραφές του δέρματος και η ευέλικτη, ελαφριά σόλα δείχνουν ότι αυτό το γυαλιστερό παπούτσι είναι για σοβαρές υποθέσεις.

  • Αδιάβροχο δέρμα στο πάνω μέρος.
  • Ενσωματωμένη, ελαφριά σόλα με απογειωμένο πέλμα για αυξημένη πρόσφυση και ευελιξία.
  • Αφαιρούμενος και πλενόμενος πάτος OrthoLite® Eco X40 Hybrid™ για υψηλή ανάκαμψη και μακροπρόθεσμη απορρόφηση κραδασμών, κατασκευασμένος από φυτικά και ανακυκλωμένα υλικά.
  • Η TOMS είναι ένας υπερήφανος μέλος του Συνδέσμου Δίκαιης Εργασίας και συνεργάζεται με προμηθευτές που διεξάγουν τις επιχειρήσεις τους με ηθικό τρόπο, διασφαλίζοντας την αλληλεπίδραση με τους εργαζομένους, τη διασφάλιση ασφαλών συνθηκών εργασίας και την τήρηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των κοινωνικών υποχρεώσεων.
  • Όταν αγοράζετε προϊόντα της TOMS, βοηθάτε στη χρηματοδότηση της πρόσβασης σε πόρους ψυχικής υγείας για εκατομμύρια ανθρώπους που τους χρειάζονται. Φορέστε TOMS. Φορέστε το καλό.
  • Part Number:
    10016902

    Οδηγός μεγεθών

    Περισσότερες Πληροφορίες
    partnumber10016902
    GenderΑνδρικά
    Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
    Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό