Γλώσσα

Όταν αγοράζετε TOMS, συμβάλλετε στη χρηματοδότηση της πρόσβασης σε πόρους ψυχικής υγείας για εκατομμύρια ανθρώπους που τα χρειάζονται.

Δείτε το Impact

Μέσα από τη δουλειά μας βελτιώνουμε τη ζωή ανθρώπων που το έχουν ανάγκη.

Γι' αυτό διαθέτουμε το 1/3 των κερδών μας για καλό σκοπό, μέσω επιδοτήσεων και συνεργασιών με οργανισμούς ,

γιατί στόχος μας είναι να προωθήσουμε βιώσιμη αλλαγή.

Σκοπός

Επικεντρωνόμαστε στη δημιουργία σημαντικού κοινωνικού αποτυπώματος σε τρεις τομείς: την ψυχική υγεία, την πρόσβαση σε ευκαιρίες και στην ειρήνη χωρίς όπλα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

Πλανήτης

Η βιωσιμότητα είναι ένα ταξίδι, και εμείς αναζητάμε πάντα τρόπους για να φροντίζουμε τον πλανήτη μας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

Άνθρωποι

Η TOMS είναι κυρίως μια κοινότητα, μέσα στην οποία προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι η εταιρεία και η κουλτούρα μας έχει ρίζες στη Φυλετική Ποικιλομορφία, την Ισότητα, την Ένταξη και τον Αντιρατισμό.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

Συμβουλές ψυχικής υγείας και όχι μόνο

Στην TOMS, πιστεύουμε ότι κάθε άτομο αξίζει πρόσβαση σε ποιοτική, ενθαρρυντική ψυχική υγεία.

Παρακάτω θα βρείτε μερικές συμβουλές από τους συνεργάτες μας που θα σας συντροφεύουν στο ταξίδι της ψυχικής υγείας.

Η διαφάνεια μας χαρακτηρίζει

Η διαφάνεια είναι στο DNA μας. Γι’ αυτό δημοσιεύουμε το ετήσιο Impact Report —για να μοιραστούμε τα κυριότερα σημεία από το προηγούμενο έτος, τις δεσμεύσεις για το επόμενο, τις περιπέτειες και τα μαθήματα στην πορεία. Μέσα σε αυτό υπάρχει όλη την πολύτιμη συνεισφορά σας.

Wear TOMS. Wear Good.

Δείτε το Impact Report 2023

In Good Company

Ως Πιστοποιημένη B Corporation™, πληρούμε υψηλά πρότυπα κοινωνικής και περιβαλλοντικής απόδοσης, διαφάνειας και ευθύνης. Είναι κάτι που είμαστε αρκετά περήφανοι, αλλά δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο τέλος. Επί του παρόντος, ο βαθμός μας είναι 121.5 - κατά 25% υψηλότερος από τον αρχικό μας. Παρ' όλα αυτά, στόχος είναι να τα πάμε ακόμα καλύτερα.

Πώς μετράμε...


Ο βαθμός μας 121.5 στο B Corp δεν υπερβαίνει μόνο το όριο των 80 βαθμών, αλλά επιβεβαιώνει επίσης την αφοσίωσή μας στις βιώσιμες πρακτικές επιχειρήσεων - που υπερβαίνουν κατά πολύ τον μέσο όρο του κλάδου.