Γλώσσα

Είμαστε στη δουλειά για να βελτιώσουμε τη ζωή.

Γι' αυτό δίνουμε το 1/3 των κερδών μας οριστικά, μέσω επιχορηγήσεων σε μετρητά και σε βάθος συνεργασιών με την

κοινοτικοί οργανισμοί—για την προώθηση βιώσιμων αλλαγών.

Σκοπός

Είμαστε επικεντρωμένοι στο να δημιουργούμε λύσεις μέσω χρηματικών επιχορηγήσεων σχεδιασμένων σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ανάγκες της κάθε κοινότητας, βοηθώντας τις να αναπτυχθούν και να γίνουν βιώσιμες.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

Πλανήτης

Ένα σημαντικό κομμάτι του να εργάζεσαι για να βελτιώνεις ζωές είναι το να φροντίζεις τον πλανήτη που όλοι αποκαλούμε «σπίτι», κι εμείς δεσμευόμαστε να κάνουμε αυτό που μας αναλογεί.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

Ανθρωποι

Στην TOMS είμαστε μια κοινότητα και προσπαθούμε να διατηρήσουμε μια κουλτούρα που έχει τις ρίζες της στην Διαφορετικότητα, την Ισότητα, την Συμπερίληψη και τον Αντιρατσισμό. Υποστηρίζουμε τους εργαζομένους μας και τους συνεργάτες μας έτσι ώστε, να δημιουργήσουμε θετική αλλαγή.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

Συμβουλές ψυχικής υγείας

Στην TOMS, πιστεύουμε ότι κάθε άτομο αξίζει πρόσβαση σε ποιοτική φροντίδα που επιβεβαιώνει την ψυχική υγεία. Εδώ είναι

μερικοί πόροι και συμβουλές από τους Impact Partners μας για να σας υποστηρίξουν στο ταξίδι σας για την ψυχική υγεία.

Find Resources

Όλες οι κάρτες στο τραπέζι

Δεν υπάρχει καπνός και καθρέφτες εδώ. Η διαφάνεια είναι πραγματικά στο DNA μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημοσιεύουμε την ετήσια Έκθεση Επιπτώσεων—για να μοιραστούμε τα κυριότερα σημεία από το προηγούμενο έτος, τις δεσμεύσεις για την επόμενη, τις περιπέτειες και τα μαθήματα στην πορεία. Στην καρδιά του, αποτυπώνει όλα τα καλά που μπορείτε να κάνετε.

Φορέστε TOMS. Φορέστε καλά.

Διαβάστε την Έκθεση Impact 2023

In Good Company

Ως Certified B Corporation™, πληρούμε υψηλά πρότυπα κοινωνικής και περιβαλλοντικής απόδοσης, διαφάνειας και υπευθυνότητας. Αυτό είναι κάτι για το οποίο είμαστε πολύ περήφανοι, αλλά απέχουμε πολύ από το να τελειώσουμε. Από τώρα, η βαθμολογία μας είναι 121,5—25% υψηλότερη από την πρώτη μας. Ωστόσο, στοχεύουμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα.

Πώς μετράμε...


Η βαθμολογία μας B Corp των 121,5 πόντων όχι μόνο υπερβαίνει το όριο των 80 μονάδων, αλλά υπογραμμίζει επίσης την αφοσίωσή μας σε βιώσιμες επιχειρηματικές πρακτικές—επέκταση πολύ πέρα από τον μέσο όρο του κλάδου.