Γλώσσα

FAQ

Εάν έχετε ερωτήσεις, ήρθατε στο σωστό μέρος!

Επιστροφές ή αντικαταστάσεις

Πως επιστρέφω την παραγγελία μου;

Στην TOMS δεν είμαστε χαρούμενοι εάν δεν είστε και εσείς. Γι’ αυτό σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιστρέψετε με εύκολο τρόπο τα προϊόντα που επιθυμείτε. Οι αγορές σας στο TOMS.gr μπορούν να επιστραφούν έως και 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής τους. Για να μπορέσουμε να δεχτούμε την επιστροφή σας, βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα δεν φορέθηκαν, βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία και με τις πρωτότυπες ετικέτες.

Για να προχωρήσει η διαδικασία επιστροφής της παραγγελίας σας, θα χρειαστεί να εκτυπώσετε και να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επιστροφής που μπορείτε να τη βρείτε και στο κάτω μέρος της σελίδας μας. Στη συνέχεια να συσκευάσετε καλά το δέμα σας και να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας έτσι ώστε να ενημερώσουμε την εταιρεία courier είτε για να παραλάβει από το χώρο σας είτε για να την παραδώσετε σε συνεργαζόμενο κατάστημα της εταιρείας courier.

Εάν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια, επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών.

Εάν επιλέξετε διαφορετική εταιρεία ταχυμεταφορών από αυτή που συνεργαζόμαστε, είστε υπεύθυνοι για τα έξοδα αποστολής του δέματός σας.

Ποια είναι η διαδικασία επιστροφής χρημάτων;

Αφού παραλάβουμε και επεξεργαστούμε την επιστροφή της παραγγελίας σας, θα λάβετε ενημερωτικό email. Η επιστροφή χρημάτων θα προχωρήσει με τον ίδιο τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας, εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Αναλυτικότερα:

 • Για τις παραγγελίες που έχουν πληρωθεί με κάρτα, τα χρήματα θα πιστώνονται στην ίδια κάρτα.
 • Για τις παραγγελίες που έχουν πληρωθεί με τραπεζική κατάθεση, τα χρήματα θα πιστώνονται στον ίδιο λογαριασμό που έγινε η κατάθεση.
 • Για τις παραγγελίες που έχουν πληρωθεί με Paypal, τα χρήματα θα πιστώνονται στον ίδιο λογαριασμό Paypal.
 • Για τις παραγγελίες που έχουν πληρωθεί με δωροκάρτα/πιστωτικό Toms, θα εκδοθεί νέο πιστωτικό ανάλογα με την αξία των επιστρεφόμενων προϊόντων.
 • Για τα προϊόντα που έχετε λάβει ως δώρο από τρίτο πρόσωπο θα σας εκδοθεί πιστωτικό που αντιστοιχεί στην αξία της επιστροφής σας.
Τρόπος Πληρωμής Ημέρες επιστροφής χρημάτων
Κάρτες (Πιστωτική/Χρεωστική/Εικονική) Έως 5 εργάσιμες ημέρες
Τραπεζική κατάθεση / IRIS Έως 5 εργάσιμες ημέρες
PayPal Έως 5 εργάσιμες ημέρες
Αντικαταβολή Έως 5 εργάσιμες ημέρες με κατάθεση σε λογαριασμό

Οι ημέρες επιστροφής χρημάτων αρχίζουν να υπολογίζονται από την ημέρα παραλαβής της επιστροφής σας.

Λάβετε υπόψη ότι ο χρόνος παραλαβής της παραγγελίας σας ενδέχεται να αυξηθεί σε περιόδους υψηλής επισκεψιμότητας (επίσημη περίοδο εκπτώσεων, Black Friday) ή για λόγους ανωτέρας βίας.

Αλλαγές γίνονται δεκτές;

Εάν αλλάξετε γνώμη κατά τη διάρκεια αυτών των 14 ημερών, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και να προχωρήσετε σε αλλαγή μεγέθους/χρώματος ίδιου μοντέλου, είτε σε έκδοση πιστωτικού, είτε επιστροφή χρημάτων.

Μπορώ να επιστρέψω κάτι που έλαβα ως δώρο;

Φυσικά. Μπορείτε να μας επιστρέψετε μέρος ή και όλη την παραγγελία που λάβατε ως δώρο. Στη φόρμα επιστροφών θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τον αριθμό παραγγελίας που αναφέρεται στην ηλεκτρονική κάρτα αλλαγής που λάβατε. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε είτε να κάνετε αντικατάσταση με άλλο μέγεθος ή χρώμα ίδιου μοντέλου, είτε να λάβετε πιστωτικό για μελλοντική σας αγορά.

Πρέπει να πληρώσω για τα έξοδα επιστροφής της παραγγελίας μου;

 • Καλύπτουμε το κόστος επιστροφής της παραγγελίας σας εφόσον χρησιμοποιήσετε τις εταιρείες Couriers που συνεργαζόμαστε.
 • Σε κάθε παραγγελία αντιστοιχεί μία δωρεάν επιστροφή, για κάθε επόμενη θα επιβαρυνθείτε με τα έξοδα επιστροφής.
 • Δεν αναλαμβάνουμε τα έξοδα επιστροφής, σε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία courier επιλέξετε.
 • Τα έξοδα επιστροφής από Κύπρο είναι 10€.
Εταιρείες Courier που συνεργαζόμαστε Χώρα Δίκτυο Καταστημάτων
Easy Mail Ελλάδα, Κύπρος Δίκτυο EasyMail
Speedex Ελλάδα Δίκτυο Speedex
Box Now Ελλάδα Δίκτυο Box Now


Εάν κάνω επιστροφή παραγγελίας πως διαχειρίζεται η TOMS τα προϊόντα της Δωρεάς της παραγγελίας αυτής;

Αποδεχόμαστε επιστροφές εντός του χρονικού πλαισίου που αναφέρεται στην Πολιτική Επιστροφής μας. Ξεκινάμε τον σχεδιασμό της Δωρεάς μας με τους Εταίρους μας μετά τη λήξη του χρονικού πλαισίου επιστροφής. Αυτό μας επιτρέπει να καθορίσουμε τις τελικές πωλήσεις και να προχωρήσουμε με την Επιστροφή μας με ακρίβεια.

Παραγγελίες

Τρόποι Πληρωμής

Προσπαθούμε να κάνουμε την αγορά των αγαπημένων σας προϊόντων TOMS γρήγορη και εύκολη! Έτσι, όταν έρθει η ώρα να πληρώσετε για την αγορά σας, μπορείτε να επιλέξετε οποιονδήποτε από τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

 • Κάρτες (Πιστωτικές/Χρεωστικές/Εικονικές)
 • Τραπεζική κατάθεση/IRIS
 • Paypal
 • Αντικαταβολή (+1,90€)

Μπορώ να πληρώσω με κάρτα που έχει εκδοθεί εκτός Ελλάδας;

Ναι, αρκεί να συγκαταλέγονται στις κάρτες (πιστωτικές, χρεωστικές, εικονικές) που δεχόμαστε, Visa, Maestro και Mastercard.

Μπορώ να χωρίσω την πληρωμή μου σε περισσότερες από μία κάρτες;

Όχι θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μία κάρτα για κάθε συναλλαγή.

Εάν έχετε οποιαδήποτε άλλη ερώτηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση πελατών μας.

Λαμβάνω μήνυμα σφάλματος κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας μου. Τι πρέπει να κάνω;

Οι συνήθεις αιτίες για μηνύματα σφάλματος κατά τη διάρκεια της ολοκλήρωσης της αγοράς μπορεί να περιλαμβάνουν μη έγκυρες πληροφορίες πληρωμής, έλλειψη κεφαλαίων, τεχνικά προβλήματα με τον ιστότοπο ή το σύστημα επεξεργασίας πληρωμών, ή πρόβλημα με τα αντικείμενα στο καλάθι σας. Εάν λάβετε μήνυμα σφάλματος κατά τη διάρκεια της ολοκλήρωσης της αγοράς, θα πρέπει να ελέγξετε τις πληροφορίες πληρωμής και το περιεχόμενο του καλαθιού σας για να διασφαλίσετε ότι όλα είναι ακριβή. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε ξανά αργότερα ή να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση πελατών μας.

Δυσκολεύομαι να ολοκληρώσω την παραγγελία μου. Τι μπορώ να κάνω;

Παρακαλούμε δοκιμάστε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη και τα cookies του προγράμματος περιήγησής σας και να προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε την αγορά ξανά. Εάν χρειάζεστε ακόμη περαιτέρω βοήθεια, είμαστε εδώ για εσάς. Επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών μας για να σας βοηθήσουμε.

Που είναι η παραγγελία μου;

Μόλις υποβληθεί η παραγγελία σας, θα λαμβάνετε ενημερωτικά emails σχετικά με την κατάστασή της. Όταν η παραγγελία σας αποσταλεί, θα σας σταλεί και ο αριθμός αποστολής της εταιρείας courier ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε το δέμα σας ανά πάσα ώρα και στιγμή. Εάν διαθέτετε λογαριασμό Toms μπορείτε να δείτε την κατάσταση της παραγγελίας σας από το menu «ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ».

Πως μπορώ να αλλάξω την παραγγελία μου στο TOMS.gr;

Προσπαθούμε να διεκπεραιώσουμε όλες τις παραγγελίες όσο το δυνατόν γρηγορότερα, αλλά είμαστε σε θέση να σε βοηθήσουμε αν μας καλέσετε εγκαίρως. Εάν δεν μπορέσουμε να αλλάξουμε την παραγγελία σας, θα αποσταλεί όπως έχει προγραμματιστεί, αλλά μην ανησυχείτε – μπορείτε να την επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, χωρίς χρέωση αν ακολουθήσετε την Πολιτική Επιστροφών.

Αν πάλι χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια είμαστε εδώ για εσάς, επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να σας βοηθήσουμε.

Γίνεται ανανέωση αποθέματος κωδικών που έχουν εξαντληθεί;

Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας είναι εποχιακά ή περιορισμένης έκδοσης, που σημαίνει ότι μόλις εξαντληθούν, δεν θα γίνεται ανανέωση αποθέματος. Ωστόσο, ορισμένα από τα κλασικά μας προϊόντα ανανεώνονται συχνά.

Τρόποι Αποστολής & Μεταφορικά

Που είναι η παραγγελία μου;

Μόλις υποβληθεί η παραγγελία σας, θα λαμβάνετε ενημερωτικά emails σχετικά με την κατάστασή της. Όταν η παραγγελία σας αποσταλεί, θα σας σταλεί και ο αριθμός αποστολής της εταιρείας courier ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε το δέμα σας ανά πάσα ώρα και στιγμή. Εάν διαθέτετε λογαριασμό TOMS μπορείτε να δείτε την κατάσταση της παραγγελίας σας από το menu «ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ».

Σε ποιες χώρες γίνονται αποστολές TOMS;

Αποστολή παραγγελιών γίνεται στην Ελλάδα & στην Κύπρο.

Ποια είναι τα μεταφορικά κόστη των παραγγελιών;

ΕΛΛΑΔΑ Αποστολή με Courier Αποστολή σε αυτόματα μηχανήματα παραλαβής Box Now
Παραγγελίες άνω των 45€ Δωρεάν Μεταφορικά Δωρεάν Μεταφορικά
Παραγγελίες κάτω των 45€ 2,99€ 1,49€

 

ΚΥΠΡΟΣ Αποστολή με Courier Αποστολή σε αυτόματα μηχανήματα παραλαβής Box Now
Παραγγελίες άνω των 90€ 9,99€ 5,99€
Παραγγελίες κάτω των 90€ 14,99€ 9,99€

 

Ποιοι είναι οι τρόποι αποστολής του TOMS.gr;

Θέλουμε να παραλάβετε τα προϊόντα σας όσο πιο γρήγορα γίνεται, και σας προσφέρουμε δύο εναλλακτικούς τρόπους αποστολής:

ΕΛΛΑΔΑ Αποστολή με Courier Αποστολή σε αυτόματα μηχανήματα παραλαβής Box Now
Αττική 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες
Ηπειρωτική Ελλάδα 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες
Νησιωτικοί Προορισμοί & Δυσπρόσιτες Περιοχές 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες

 

ΚΥΠΡΟΣ Αποστολή με Courier Αποστολή σε αυτόματα μηχανήματα παραλαβής Box Now
2 έως 4 εργάσιμες ημέρες 2 έως 3 εργάσιμες ημέρες


Λάβετε υπόψη ότι ο χρόνος παραλαβής της παραγγελίας σας ενδέχεται να αυξηθεί κατά τη διάρκεια υψηλής επισκεψιμότητας (επίσημη περίοδο εκπτώσεων, Black Friday) ή για λόγους ανωτέρας βίας.

Προϊόντα & Μεγέθη

Πως μπορώ να επιλέξω το σωστό μέγεθος;

Τα παπούτσια TOMS® έχουν ακριβές μέγεθος και είναι διαθέσιμα μόνο σε κανονικό πλάτος. Συνιστούμε να παραγγείλετε το μέγεθος που φοράτε συνήθως σε ένα casual ή επίσημο παπούτσι. Εάν βρίσκεστε ανάμεσα σε δύο μεγέθη, συνιστούμε να πάρετε το μικρότερο, καθώς τα TOMS® θα μεγαλώσουν ελαφρώς κατά τη χρήση.

Τα παπούτσια TOMS μεγαλώνουν με τη χρήση;

Θα πρέπει να εφαρμόζουν σφιχτά όταν τα βγάλετε από το κουτί, με τα δάχτυλά σας να ακουμπούν στην άκρη. Μετά από μερικές ώρες ενώ τα φοράτε, θα μεγαλώσουν ελαφρώς για να προσαρμοστούν στα πόδια σας. Εάν δεν είστε σίγουροι για το αν θα προσαρμοστούν, δοκιμάστε τα TOMS® σας σε μια μαλακή επιφάνεια (μοκέτα,χαλί).

Τι τύπο υλικών χρησιμοποιεί η TOMS® για τις εσωτερικές σόλες;
Η TOMS® χρησιμοποιεί διάφορα υλικά για τις εσωτερικές σόλες των παπουτσιών της, ανάλογα με το συγκεκριμένο στυλ παπουτσιού. Ορισμένες εσωτερικές σόλες είναι κατασκευασμένες από προσαρμοσμένα πέλματα, ενώ άλλες είναι κατασκευασμένες από αφρώδες υλικό ή μνήμης αφρού. Πολλές από τις εσωτερικές σόλες είναι επίσης επενδυμένες με διαπνέουσα ύφανση.

Όλα τα παπούτσια, με εξαίρεση τα βασικά alpargatas, χρησιμοποιούν πάτο από μικροΐνες, υφάσματα, συνθετικό μαλλί ή άλλα υλικά. Τα βασικά alpargatas περιλαμβάνουν πάτο από δέρμα χοιρινού σουέτ. Η TOMS® για τα παπούτσια της στην αγορά της Μέσης Ανατολής, διασφαλίζει ότι οι πάτοι δεν έχουν κατασκευαστεί με χοιρινό σουέτ υλικό.

Τι είναι το Ortholite®;

Το Ortholite® είναι ένας υψηλής απόδοσης, ελαφρύς πάτος που προσφέρει ανεπανάληπτη άνεση και φιλικά προς το περιβάλλον στοιχεία. Αυτό σημαίνει περισσότερη άνεση για εσάς και λιγότερο αποτύμωπα στον πλανήτη.

Ολοι οι OrthoLite® πάτοι είναι:

 • Ελαφριοί και υψηλής απόδοσης
 • Με διαπνοή
 • Ανθεκτικοί
 • Απωθούν τη κακοσμία
 • Πλενόμενοι
 • Κατασκευασμένοι από ανακυκλώσιμα υλικά

Ποιες είναι οι αντιστοιχίες μεγεθών;

ΑΝΔΡΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ

EU

US/CA

UK

ΕΚ.

38

6

5

24

38.5

6.5

5.5

24.5

39

7

6

25

40

7.5

6.5

25.5

40.5

8

7

26

41

8.5

7.5

26.5

42

9

8

27

42.5

9.5

8.5

27.5

43

10

9

28

43.5

10.5

9.5

28.5

44

11

10

29

44.5

11.5

10.5

29.5

45

12

11

30

46

13

12

30.5

47.5

14

13

31.5

48.5

15

14

32

50

16

15

32.5

51

17

16

33

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΜΕΓΕΘΗ

EU

US/CA

UK

ΕΚ.

35.5

5

3

22

36

5.5

3.5

22.5

36.5

6

4

23

37

6.5

4.5

23.5

37.5

7

5

24

38

7.5

5.5

24.5

38.5

8

6

25

39

8.5

6.5

25.5

40

9

7

26

41

9.5

7.5

26.5

42

10

8

27

42.5

11

9

28

43.5

12

10

29

ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ (ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ)

EU

US/CA

UK

ΕΚ.

30

12

11

18

30.5

12.5

11.5

18.5

31

13

12

19

31.5

13.5

12.5

19.5

32.5

1

13

20

33

1.5

13.5

20.5

34

2

1

21

34.5

2.5

1.5

21.5

35

3

2

22

35.5

3.5

2.5

22.5

36

4

3

23

36.5

4.5

3.5

23.5

37

5

4

24

37.5

5.5

4.5

24.5

38

6

5

25

ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ (ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ)

EU

US/CA

UK

ΕΚ.

16

1

0.5

8

17.5

2

1.5

9

18.5

3

2

10

19.5

4

3

11

21

5

4

12

22

6

5

13

23.5

7

6

14

24.5

8

7

15

26

9

8

16

27

10

9

17

28.5

11

10

17.5


Πώς συγκρίνονται τα μεγέθη παπουτσιών των ανδρών με αυτά των γυναικών;

Κατά τη μετατροπή από μεγέθη γυναικείων σε αντίστοιχα μεγέθη ανδρικών παπουτσιών, σας συνιστούμε να πάτε σε 1,5 μέγεθος παρακάτω. Για παράδειγμα, το μέγεθος 8.5 US γυναικείου παπουτσιού αντιστοιχεί περίπου σε ένα μέγεθος ανδρικού 7 US (ισοδύναμο με 25 εκ., μέγεθος 6 UK και μέγεθος 39 EU). Να έχετε υπόψη ότι τα ανδρικά παπούτσια είναι ελαφρώς πιο φαρδιά από τα παπούτσια γυναικών.

Πώς συγκρίνονται τα μεγέθη παπουτσιών των παιδιών με αυτά των γυναικών;

Κατά τη μετατροπή από μεγέθη γυναικείων σε αντίστοιχα μεγέθη παιδικών παπουτσιών, σας συνιστούμε να πάτε 2 μεγέθη παρακάτω. Για παράδειγμα, ένα μέγεθος 5 US γυναικείων αντιστοιχεί περίπου σε ένα μέγεθος 3 US kids (ισοδύναμο με 22 εκ., μέγεθος 2 kids UK και μέγεθος 35 kids EU). Μπορείτε να ανατρέξετε στον πίνακα μεγεθών παιδικών παπουτσιών παραπάνω για να δείτε τα αντίστοιχα σε μετατροπές εκατοστά.

Βρήκα TOMS® προϊόντα σε ιστοσελίδες δημοπρασιών. Είναι αυθεντικά;

Η εταιρεία TOMS  δεν πωλεί απευθείας σε καμία ιστοσελίδα δημοπρασιών. Οποιαδήποτε αντικείμενα που αγοράζονται από ιστοσελίδες δημοπρασιών αγοράζονται με προσωπική ευθύνη του αγοραστή. Οι ιστοσελίδες δημοπρασιών δεν εγγυώνται τη γνησιότητα των προϊόντων που πωλούνται στις ιστοσελίδες τους. Για αυτό το λόγο, μπορεί να υπάρχουν αντιγραφές προϊόντων διαθέσιμες μέσω ιστοσελίδων δημοπρασιών, παρά το ότι μπορεί να αναφέρεται εκεί ότι το προϊόν είναι γνήσιο ή αυθεντικό.

Πως φροντίζω τα TOMS® γυαλιά μου;

Τα γυαλιά ηλίου σας συνοδεύονται από ένα πανί καθαρισμού φακών με το λογότυπο της TOMS® για να διατηρήσετε την ποιότητα των φακών. Πλύνετε το πανί στο χέρι και αφήστε το να στεγνώσει με τον αέρα τακτικά. Για να αποφύγετε τη βλάβη, μην καθαρίζετε τα γυαλιά σας με χαρτοπετσέτες ή ρούχα, τα οποία μπορούν να αφήσουν γρατζουνιές. Αποφύγετε τη χρήση οικιακών απορρυπαντικών ή σαπουνιών. Παρακαλούμε αποθηκεύστε τα γυαλιά σας στην προστατευτική θήκη τους για να αποφευχθούν ατυχήματα.

Που κατασκευάζει η TOMS® τα προϊόντα της;

Η TOMS κατασκευάζει τα προϊόντα της σε διάφορες χώρες. Από το 2013, η TOMS® κατασκευάζει το 1/3 των Giving Shoes μέσω των τοπικών κατασκευαστών.

Που κατασκευάζει η TOMS® τα οπτικά της;

Τα οπτικά TOMS® κατασκευάζονται σε Κίνα και Ιταλία.

Φροντίδα Παπουτσιών TOMS®

Πως φροντίζω τα TOMS® μου;

Προεργασία

Για βασικά υφάσματα συνιστούμε να εφαρμόσετε ειδικό spray προστασίας υφασμάτων. Δε συνιστούμε αυτή την εφαρμογή για ευαίσθητα υλικά (λαμέ, παγιέτες, δαντέλες, κρόσια κλπ) ή υλικά από faux γούνα. Πριν ξεκινήσετε την εφαρμογή στο παπούτσι, δοκιμάστε πρώτα σε μια κρυφή περιοχή για να διασφαλίσετε ότι δεν υπάρχει αποχρωματισμός, και στη συνέχεια ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή στο προϊόν.

Αποθήκευση

Για να παραταθεί η ζωή των παπουτσιών σας, αποθηκεύετε τα μακριά από άμεσο ηλιακό φως σε ένα σκιερό μέρος.

Καθαρισμός

Προσοχή: Δεν συνιστούμε το πλυντήριο για τα παπούτσια σας, καθώς μπορεί να επηρεάσει την ακεραιότητα του προϊόντος. Δεν συνιστούμε την εφαρμογή άμεσης θερμότητας στα παπούτσια σας, ή τοποθετώντας μη αδιάβροχα παπούτσια κάτω από τρεχούμενο νερό.

Όταν προσπαθείτε να καθαρίσετε τα παπούτσια σας, συνιστούμε πάντα να δοκιμάσετε τη διαδικασία καθαρισμού σε μια κρυφή περιοχή πρώτα, για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει αποχρωματισμός. Αφού τα καθαρίσετε, συνιστούμε το στέγνωμα των παπουτσιών σας σε ένα σκιερό μέρος - μακριά από άμεσο ηλιακό φως. Γεμίστε τα παπούτσια με χαρτί καθώς μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση του σχήματος καθώς στεγνώνουν.

Καμβάς: Χρησιμοποιήστε νωπό πανί και τρίψτε απαλά με χλιαρό νερό και μαλακό σαπούνι.

Δέρμα/Συνθετικό: Χρησιμοποιήστε νωπό πανί και τρίψτε απαλά με χλιαρό νερό και μαλακό σαπούνι.

Suede: Χρησιμοποιήστε βούρτσα σουέντ και τρίψτε ώστε να απομακρυνθεί ο λεκές. Δεν συνίσταται η χρήση νερού.

Faux Γούνα: Χρησιμοποιήστε μια βούρτσα για μάλλινα με χαλαρές τρίχες για να βουρτσίσετε απαλά το υλικό. Εάν είναι απαραίτητο, χρησιμοποιήστε ένα υγρό πανί και τρίψτε απαλά με χλιαρό νερό και ήπιο σαπούνι. Αφού στεγνώσει, βουρτσίστε απαλά για να ανασηκώσετε το υλικό.

Injected EVA (Kids): Χρησιμοποιήστε ένα νωπό πανί και τρίψτε απαλά με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Τηλ. Κέντρο

ΔΕΥ - ΠΑΡ
09:00 - 17:00

 212 000 3737

PM on Social