Γλώσσα

TOMS for Mental Health

Όταν αγοράζετε TOMS, βοηθάτε στη χρηματοδότηση της πρόσβασης σε πόρους ψυχικής υγείας. Wear TOMS. WEAR GOOD.

TIPS ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Η ψυχική υγεία είναι ένα βαθιά προσωπικό και μοναδικό ταξίδι. Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε εσείς ή κάποιος άλλος στην κοινότητά σας, είναι πάντα καλή ιδέα να επενδύετε στην ψυχική σας υγεία και όχι μόνο. Η TOMS στοχεύει να το κάνει πιο εύκολο παρέχοντας πόρους και συμβουλές, όλα χάρη στις αγορές σας.

ΛΗΨΗ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

Share Good!

Η κοινή χρήση είναι φροντίδα. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετάσχετε μαζί μας στα κοινωνικά για να μοιραστείτε πόρους ψυχικής υγείας με την κοινότητά σας και να μάθετε για όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να φοράτε καλά. Επειδή ο αντίκτυπος σας φαίνεται καλός.

Μοιράσου το καλό! Ανταπόδωσε μια καλή πράξη που κάποιος άλλος έκανε για εσένα.

Με το να προχωράς μπροστά, αναγνωρίζεις και επιβραβεύεις κάτι καλό και σκέφτεσαι ενεργά τους άλλους στην κοινότητά σου που θα μπορούσαν να επωφεληθούν από αυτό. Εξερευνήστε όλες τις συμβουλές και τους πόρους για την ψυχική υγεία που προσφέρει η TOMS, υποστηριζόμενη από μη κερδοσκοπικούς εταίρους που εργάζονται αφοσιωμένα στις κοινότητες, χάρη στις αγορές σας.

Συμπλήρωσε το Πιστοποιητικό Be There.

Βοηθήστε στην υποστήριξη της ψυχικής υγείας κάποιου στην κοινότητά σας, εγγραφείτε για το Πιστοποιητικό Βe There από το Jack.org και μάθετε τους 5 Χρυσούς Κανόνες.

Πείτε αυτό που βλέπετε: Περιγράψτε οποιεσδήποτε αλλαγές παρατηρείτε σε αυτούς. Μην κρίνετε. Μην κάνετε υποθέσεις.

Δείξτε την φροντίδα σας: Το απλό γεγονός ότι κάποιος είναι εκεί για εσάς μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά. Οι πράξεις μιλούν περισσότερο από τα λόγια.

Ακούστε τους: Δώστε χώρο για να σας μιλήσουν. Κάντε ερωτήσεις για να επιβεβαιώσετε τα συναισθήματά τους.

Γνωρίστε το ρόλο σας: Ορίστε όρια για να προστατεύσετε τη σχέση σας και τη δική σας ψυχική υγεία.

Προσφέρετέ τους βοήθεια: Προσφέρετε υποστήριξη για να βρουν πόρους, να ζητήσουν βοήθεια και να ξέρουν τι να περιμένουν.

Το μάθημα διαρκεί 2-3 ώρες για να ολοκληρωθεί και μπορεί να γίνει σε μικρά τμήματα για να είναι εύκολο να ταιριάξει στο πρόγραμμά σας.

Βάλε τα TOMS σου και βγες μια βόλτα.

Σύμφωνα με την Αμερικανική Ψυχολογική Εταιρεία, περίπου 20 λεπτά άσκησης την ημέρα μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του κινδύνου κατάθλιψης κατά 25% και να τονώσουν τη διάθεσή σας.

Βρες μια ευκαιρία για εθελοντισμό στην περιοχή σου

Ο εθελοντισμός έχει αποδειχθεί ότι μειώνει το άγχος και αυξάνει τη συνολική υγεία και την ικανοποίηση από τη ζωή. Όταν βοηθάτε άλλους ανθρώπους, ενεργοποιείτε το κέντρο ανταμοιβής στον εγκέφαλό σας και απελευθερώνει σεροτονίνη, ντοπαμίνη και ενδορφίνες.

Το Points of Light και το VolunteerMatch αποτελούν δύο ομάδες για να ξεκινήσετε!

Βρες κάτι να γιορτάσεις σήμερα.

Και δεν χρειάζεται να είναι μεγάλο. Η ζωή είναι γεμάτη μικρές νίκες και όσο περισσότερο εξασκούμαστε στο να τις αναγνωρίζουμε και να τις γιορτάζουμε, τόσο πιο πιθανό είναι να βιώσουμε θετική ψυχική υγεία.

Προγραμμάτισε το 998 στο κινητό σου και μοιράσου το με 2 (ή παραπάνω!) φίλους σου.

Το 988 είναι το Suicide & Crisis Lifeline και είναι ένας 3ψήφιος αριθμός που συνδέει όσους αντιμετωπίζουν οποιαδήποτε ψυχική υγεία ή/και κρίσεις που σχετίζονται με ουσίες με εκπαιδευμένο σύμβουλο μέσω τηλεφώνου ή μηνύματος.

Δημιούργησε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον για τους νέους της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, χρησιμοποιώντας τις σωστές αντωνυμίες.

Ο σεβασμός των αντωνυμιών ενός ατόμου είναι ένας τρόπος για να παρέχουμε έναν προστατευτικό, περιεκτικό χώρο, να προάγουμε την ευημερία και να μειώσουμε τον κίνδυνο αυτοκτονίας βοηθώντας τους να αισθάνονται ότι ανήκουν κάπου. Η αίσθηση του ανήκειν αποτελεί βασικό προστατευτικό παράγοντα για την ισχυρή ψυχική υγεία και την πρόληψη των αυτοκτονιών.

Το Impact Partner Brave Trails μοιράστηκε πώς το να ρωτάς κάποιον ποιες αντωνυμίες χρησιμοποιεί είναι ένας απλός τρόπος για να μάθεις τον πιο σεβαστό και σωστό τρόπο αναφοράς σε αυτόν. Μπορείτε να βοηθήσετε οποιονδήποτε χώρο να αισθάνεται πιο περιεκτικός οδηγώντας με τις δικές σας αντωνυμίες. Παράδειγμα: «Γεια, είμαι ο Τομ. Χρησιμοποιώ αντωνυμίες he/they. Ποιες αντωνυμίες χρησιμοποιείτε;»

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αντωνυμίες, επισκεφτείτε τον οδηγό πόρων του GLSEN.

Πες σε κάποιον πως κάνει καταπληκτική δουλειά.

Η ευγνωμοσύνη και η αναγνώριση κάνουν τους ανθρώπους να νιώθουν ότι τους εκτιμούν και τα θετικά σχόλια έχει αποδειχθεί ότι μετριάζουν τις αρνητικές επιπτώσεις του στρες.

Ευχαριστούμε τους Impact Partners μας για την Ψυχική Υγεία

Οι συνεργάτες μας μας εμπνέουν καθημερινά. Ζητήσαμε να μας βοηθήσουν να μοιραστούμε αυτή την έμπνευση μαζί σας.

Άκου μουσική.

Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι η ακρόαση μουσικής μπορεί να μειώσει την αρτηριακή πίεση και τον καρδιακό σας ρυθμό (και τα δύο αυξάνονται όταν είστε αγχωμένοι) και ακόμη μειώνει τις ορμόνες του στρες στο σώμα σας.

Εδώ είναι ένα playlist που μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα.

Κάνε εκκαθάριση στη ντουλάπα σου μέσω της συνεργασίας της TOMS με το thredUP!

Η ακαταστασία μπορεί να δυσκολέψει την εστίαση και να προκαλέσει κόπωση και άγχος στις αποφάσεις. Επιπλέον, το να γνωρίζετε ότι τα αγαπημένα σας αντικείμενα μπορούν να βρουν ένα νέο σπίτι αντί να καταλήξουν σε χωματερή, θα ενισχύσει τη διάθεσή σας.

Ξεκινήστε με ένα κιτ καθαρισμού thredUP και κερδίστε πίστωση στο TOMS.com

Κάνε ένα διάλειμμα και ζωγράφισε ή σχεδίασε κάτι.

Δεν χρειάζεται να είσαι ο Πικάσο, απλά πιάσε ένα κομμάτι χαρτί και δημιούργησε κάτι. Ο χρωματισμός προάγει την επίγνωση και είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να ανακουφιστείτε από κάποιο άγχος. 

Πάρε χρόνο για να σκεφτείς και γράψε ένα γράμμα έχοντας κατά νου τους προγόνους σου.

Προερχόμαστε από διαφορετικές ιστορίες, θριάμβους και απώλειες και η ύπαρξή μας είναι συνυφασμένη σε έναν ευρύτερο ιστό κοινότητας, απομόνωσης και ταυτότητας.

Γράψτε μια επιστολή σε έναν άγνωστο, με οδηγίες TOMS Impact Partner Letters to Strangers και δείγματα επιστολών ως οδηγούς και μοιραστείτε τι σημαίνει το ιστορικό σας για εσάς και τι θέλετε να μεταδώσετε στο μέλλον.

Θέσε ένα όριο.

Παρατηρήστε τι καταναλώνει την ενέργειά σας και σας εμποδίζει να αισθάνεστε καλύτερα και συμπληρώστε το κενό αυτού του προτροπής ημερολογίου από το BEAM.

Θα ονομάσω _________ ως όριό μου.

Το Black Emotional & Mental Health Collective (BEAM) είναι ένας οργανισμός αφιερωμένος στη δημιουργία ενός κόσμου όπου δεν υπάρχουν εμπόδια στη θεραπεία των Μαύρων.

Μάθε πώς να υποστηρίξεις έναν φίλο που θρηνεί, παίρνοντας συμβουλές από το The Dinner Party, έναν από τους Impact Partners της TOMS.

Μάθετε πώς να υποστηρίζετε έναν φίλο που πενθεί με αυτά τα 5 βήματα από το TOMS Impact Partner, The Dinner Party.

Πράξεις φροντίδας: Οι μικρές χειρονομίες μπορεί να σημαίνουν πολλά. Γράψτε μια κάρτα, αφαιρέστε τις καθημερινές εργασίες από την μέρα τους, καθαρίστε την κουζίνα τους, πάρτε τα παιδιά τους βόλτα το πρωί.

Γίνετε ο πρωταθλητής τους: Υποστηρίξτε καλύτερες πολιτικές στο χώρο εργασίας σας και απωθήστε όταν αυτός ο φίλος, το μέλος της οικογένειας ή ο συνάδελφός τους πιέζει να συμμετέχουν σε κοινωνικές συγκεντρώσεις για τις οποίες μπορεί να μην θέλουν.

Επιλογή προσφοράς: Μοιραστείτε συγκεκριμένες ιδέες, αλλά δώστε τους ευελιξία και κατεύθυνση. Η προσφορά επιλογής σημαίνει επίσης ότι τους δίνουμε χώρο να μοιραστούν —ή όχι— ό,τι επιθυμούν: Αφήστε χώρο για τη δική τους ιστορία και κάντε καλές ερωτήσεις.

Εμπνεύστε εμπιστοσύνη: Η απώλεια μπορεί μερικές φορές να μας κάνει να νιώθουμε συγκλονισμένοι, αδύναμοι και κατεστραμμένοι (ή και όχι: μια ραγισμένη καρδιά δεν σημαίνει ότι είσαι ραγισμένη). Επιβεβαιώστε αυτό που ονομάζουν και γιορτάστε τις νίκες, όσο μικρές κι αν είναι.

Μείνετε συνεπείς: Η θλίψη δεν λειτουργεί βάσει ημερολογίου και ο αντίκτυπος μιας ήττας δεν έχει τελικό σημείο. Ορίστε υπενθυμίσεις για να κάνετε check-in, πολύ καιρό μετά την απώλεια, όταν όλα κυλούν ομαλά—τις γιορτές,τις επετείους θανάτου και συνηθισμένες μέρες.

Κάνε ένα διάλειμμα από τα κοινωνικά δίκτυα για 24 ώρες ή θέσε ένα χρονικό όριο. Εξέτασε το ενδεχόμενο να κάνεις unfollow σελίδες ή ανθρώπους που σου προκαλούν άσχημα συναισθήματα.

Στο μεταξύ, συνδεθείτε με τους γύρω σας IRL.

Φτιάξε τη διάθεσή σου. Αφιέρωσε 5 επιπλέον λεπτά να ντυθείς ή να φτιάξεις τα μαλλιά σου σήμερα.

Το να ντυθείτε το πρωί μπορεί να παίξει ρόλο στη διάθεσή σας όλη την ημέρα και να οδηγήσει σε περαιτέρω παραγωγικότητα, αισιοδοξία, κίνητρο και γενικά βελτιωμένη διάθεση.

Το TOMS Impact Partner ProjectQ γνωρίζει τη δύναμη ενός χτενίσματος που αντικατοπτρίζει αυτό που είστε. Βοηθούν τους νέους LGBTQ+ να περιηγηθούν σε έναν κόσμο που προσπαθεί διαρκώς να τους μειώσει μέσα από κουρέματα που επιβεβαιώνουν το φύλο και εργαστήρια αυτοενδυνάμωσης

Κανονικοποίησε τα θέματα ψυχικής υγείας στην κοινότητά σου με αυτά τα 3 βήματα από την Impact Partner της TOMS, Que Paso Latinx.

 1. Δημιουργήστε συνδέσεις μοιραζόμενοι τις προσωπικές σας εμπειρίες - βοηθώντας τους άλλους να αισθάνονται λιγότερο μόνοι.
 2. Εκπαιδεύστε τον εαυτό σας για

  Δημιουργήστε συνδέσεις και μοιραστείτε προσωπικές εμπειρίες - βοηθώντας τους άλλους να αισθάνονται λιγότερο μόνοι.

  Εκπαιδεύστε τον εαυτό σας για να κατανοήσετε καλύτερα τι νιώθετε και να ακούσετε τις απόψεις των γύρω σας. Προσπαθήστε να μπείτε στη θέση τους.

  Μη φοβάστε να είστε διαφορετικοί. Η αλλαγή οπτικής γωνίας ξεκινά από εσάς.

  Το Que Paso Latinx έχει μια αποστολή να αποστιγματίσει την ψυχική υγεία μέσω των 3 πυλώνων: Συνομιλίες, Κοινότητα και Πολιτισμός.

   να κατανοήσετε καλύτερα τι νιώθετε και να ακούσετε τις απόψεις των γύρω σας. Προσπαθήστε να μπείτε στη θέση τους.
 3. Μη φοβάστε να είστε διαφορετικοί. Η αλλαγή οπτικής γωνίας ξεκινά από εσάς.

Το Que Paso Latinx έχει μια αποστολή να αποστιγματίσει την ψυχική υγεία μέσω των 3 πυλώνων: Συνομιλίες, Κοινότητα και Πολιτισμός.

Δοκίμασε μια νέα υγιεινή συνταγή.

Και μην ξεχνάτε ότι το να τρέφουμε τον εαυτό μας δεν έχει να κάνει μόνο με το τι τρώμε, αλλά με ποιον το τρώμε και τη φροντίδα που χρειάστηκε για να το φτιάξουμε.

1.     Εξασκήσου ρωτώντας κάποιον σχετικά με την αυτοκτονία έτσι ώστε, να γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις αν χρειαστεί.

 1. Το να ρωτήσετε κάποιον εάν σκέφτεται να αυτοκτονήσει δεν εισάγει το θέμα στο μυαλό του - αλλά θα μπορούσε να του σώσει τη ζωή.

  Ο συνεργάτης της TOMS Impact Didi Hirsch Mental Health Services μοιράζεται αυτά τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε εάν υποψιάζεστε ότι κάποιος μπορεί να σκέφτεται να αυτοκτονήσει.

  1. Ρωτήστε
  2. Κρατήστε τα ασφαλή
  3. Να είστε εκεί
  4. Βοηθήστε τους να συνδεθούν
  5. Συνέχεια

  Μάθετε περισσότερα εδώ.

Ξεκουράσου. Power nap κανείς;

Ο ύπνος μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στην ψυχική μας ευεξία. Η έρευνα δείχνει ότι ο μεσημεριανός ύπνος συμβάλλει στη βελτίωση της συναισθηματικής ρύθμισης, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης της ικανότητάς σας να ανέχεστε την απογοήτευση και μειώνοντας την τάση σας να είστε παρορμητικοί.

Πάρε λίγο χρόνο να γειωθείς για να μειώσεις το άγχος.

 1. ·       Μειώστε ταχύτητα και συνδεθείτε με το σώμα σας.

  ·       Εκπνεύστε και εισπνεύστε αργά.

  ·       Πιέστε αργά τα πόδια σας στο πάτωμα.

  ·       Τεντώστε αργά.

  ·       Εκ νέου εστίαση και αλληλεπίδραση με τον κόσμο: Τι μπορείτε να δείτε; Τι μπορείτε να ακούσετε; Τι μπορείτε να μυρίσετε;

  ·       Αγγίξτε κάτι και παρατηρήστε πώς είναι κάτω από τα δάχτυλά σας.

  ·       Προσέξτε πού βρίσκεστε, ποιος είναι μαζί σας και τι κάνετε.

Επαναλάβετε αυτό το mantra: Πρόοδος όχι τελειότητα.

Όλοι κάνουν λάθη. Η προσπάθεια να είσαι τέλειος μπορεί να οδηγήσει σε κατάθλιψη και άγχος.

Γράψε 3 πράγματα που σου αρέσουν σε ΄σένα.

Μια αρνητική άποψη για τη ζωή μπορεί να οδηγήσει σε στρες, άγχος και κατάθλιψη. Για να σπάσετε αυτόν τον κύκλο, εστιάστε στα θετικά.

Κάνε ασκήσεις αναπνοών.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι ασκήσεων αναπνοής που μπορούν να σας βοηθήσουν να νιώσετε πιο συγκεντρωμένοι και να έχετε τον έλεγχο. Μια τεχνική είναι η αναπνοή σε κουτί.

Βήμα 1: Αναπνεύστε μετρώντας μέχρι το 4 αργά. Νιώστε τον αέρα να μπαίνει στους πνεύμονές σας.

Βήμα 2: Κρατήστε την αναπνοή σας για 4 δευτερόλεπτα. Προσπαθήστε να αποφύγετε την εισπνοή ή την εκπνοή για 4 δευτερόλεπτα.

Βήμα 3: Εκπνεύστε αργά από το στόμα σας για 4 δευτερόλεπτα.

Βήμα 4: Επαναλάβετε τα βήματα 1 έως 3 μέχρι να νιώσετε ξανά στο κέντρο.

Το καλό σας πάει πολύ.

Και χάρη στις αγορές σας, έχουμε κάνει καλό σε πολύ κόσμο.

Συνεχίζουμε να προχωράμε μπροστά.

Μοιραστείτε αυτές τις συμβουλές & πόρους με την κοινότητά σας.

Φορέστε τον αντίκτυπό σας. Wear TOMS. Wear Good.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ

Πάρε τηλέφωνο ή στείλε μήνυμα σε έναν φίλο και κανόνισε να βγείτε.

Οι φιλίες μπορεί να είναι μια σημαντική πτυχή της προστασίας της ψυχικής μας υγείας. Οι φίλοι μας μπορούν να μας κρατήσουν προσγειωμένους και να μας βοηθήσουν να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.

Θέσε στο μυαλό σου νέες προκλήσεις, αποκτώντας μια νέα ικανότητα και ξεκινώντας μια νέα δραστηριότητα.

Ασχοληθείτε με το κέντημα ή μάθετε πώς να κωδικοποιείτε. Η θετική και υγιής διέγερση θα προάγει την ψυχική υγεία και ευεξία.

Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να παρατηρήσεις τις άσχημες σκέψεις και δοκίμασε αυτές τις αλλαγές στον τρόπο σκέψης που προτείνει ο Impact Partner της TOMS, Homeboy Industries.

"Χρειάζομαι αγάπη και έγκριση από τους γύρω μου" --> Έχω ότι χρειάζομαι. Είμαι καλός. Είμαι αρκετός.

"Πρέπει να πετύχω όλα όσα έχω σκοπό να κάνω για να είμαι πολύτιμος" --> Αν καταβάλλω τις καλύτερες προσπάθειές μου και μάθω από τα λάθη μου, αυτό είναι το πιο σημαντικό.

"Αποφεύγω αντί να αντιμετωπίζω τα προβλήματα και τις ευθύνες μου." --> Μπορώ να κάνω σκληρές συζητήσεις και να αντιμετωπίσω δύσκολα πράγματα.

"Με ορίζει το παρελθόν μου και είναι καθοριστικός για το παρόν και το μέλλον μου." --> Έχω τον έλεγχο του τρόπου με τον οποίο μεγαλώνω και εξελίσσομαι.

Υποστήριξε το έργο ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού δωρίζοντας τα απαραίτητα αντικείμενα, ρυθμίζοντας μια επαναλαμβανόμενη δωρεά ή δωρίζοντας τον χρόνο σου.

Όταν βοηθάτε κάποιον ή ανταποδίδετε, ο εγκέφαλός σας εκκρίνει "χημικές ουσίες για καλή αίσθηση" όπως: σεροτονίνη, ντοπαμίνη και ωκυτοκίνη.

Ανακάλυψε τις πηγές που σου δίνουν δύναμη.

Σε μια στιγμή κρίσης ψυχικής υγείας, μπορεί να είναι δύσκολο να σκεφτείς ξεκάθαρα τη δύναμη που έχεις μέσα σου για να σταθεροποιηθείς.

Αφιερώστε λίγα λεπτά για να γράψετε για οποιοδήποτε από τα παρακάτω: Τι έχετε κάνει στο παρελθόν για να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε μια δύσκολη στιγμή; Από ποιες προσωπικές δυνάμεις και πόρους αξιοποιήσατε;

Εάν αντιμετωπίζετε κρίση ψυχικής υγείας - καλέστε ή στείλτε μήνυμα στο 988 για δωρεάν πρόσβαση σε εκπαιδευμένο σύμβουλο.

Ξεκίνα την εβδομάδα αποσυμπιέζοντας το γραφείο ή τον χώρο σου με αυτές τις συμβουλές από τον Impact Partner της TOMS, Didi Hirsch Mental Health Services.

 1. ·       Θέστε τον υπολογιστή σας σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας.

  ·       Κοιτάξτε μακριά από την οθόνη σας / κλείστε τα μάτια σας τουλάχιστον μία φορά κάθε 30 λεπτά.

  ·       Αναπνεύστε σαν να είστε σε μάθημα γιόγκα.

  ·       Μεγαλώστε το γραφείο σας.

  ·       Κάντε ένα πλάνο αναρτήσεων.

Μάθε πώς να βρεις την κατάλληλη υπηρεσία ψυχικής υγείας για εσένα με αυτές τις συμβουλές από το Jack.org.

 1. ·       Σκεφτείτε ποιοι είναι οι στόχοι σας.

  ·       Κάντε ερωτήσεις και εξερευνήστε τις επιλογές σας - οι βάσεις δεδομένων, τα σχολεία και οι ανθρώπινοι πόροι έχουν συχνά μια λίστα διαθέσιμων πόρων.

  ·       Μη φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια.

  ·       Δεν θα είναι όλες οι υπηρεσίες που ταιριάζουν σωστά - μην χάνετε την ελπίδα σας εάν το πρώτο πράγμα που θα δοκιμάσετε δεν πετύχει.

  Μπες στο TOMS.com για να μάθεις περισσότερα.

Γιατί η TOMS υποστηρίζει την ψυχική υγεία

Από την πρώτη μέρα, η TOMS έχει αναλάβει την αποστολή να κάνει καλό μέσω όμορφων υποδημάτων τα οποία θα νιώθετε καλά όταν τα φοράτε. Μαζί με εσάς, έχουμε κάνει πολύ καλό με την προσφορά μας. Αν και μπορεί να μας γνωρίζετε ως την αυθεντική εταιρεία One for One®, έχουμε εξελιχθεί με τα χρόνια για να διασφαλίσουμε ότι κάνουμε το μεγαλύτερο δυνατό καλό μέσω του αποτυπώματός μας. Πώς; Καλή ερώτηση. Όταν αγοράζετε TOMS, βοηθάτε στη χρηματοδότηση της πρόσβασης σε πόρους ψυχικής υγείας για τα εκατομμύρια ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. (ίσως και εσείς κάποια στιγμή;).

Η TOMS επικεντρώνεται στην ψυχική υγεία επειδή αποτελεί πρόκληση για εμάς να κάνουμε το καλύτερο δυνατό καλό με τους πόρους που διαθέτουμε. Ενώ εξωστρέφειά μας στην ψυχική υγεία μπορεί να αποτελεί κάτι καινούριο για τους περισσότερους καταναλωτές, η υποστήριξη της ψυχικής υγείας και της συναισθηματικής ευημερίας αποτελεί εδώ και καιρό μέρος της ιστορίας του κοινωνικού αποτυπώματος της TOMS.

 • 2015 - Ξεκίνησε η υποστήριξη της συναισθηματικής υγείας των νέων που πλήττονται από τον εκφοβισμό
 • 2016 - Η Mission Measurement διεξήγαγε και δημοσίευσε την αξιολόγηση του αποτυπώματος της TOMS, στην οποία το 87% των ερωτηθέντων εταίρων που έδωσαν παπούτσια δήλωσαν ότι τα παπούτσια TOMS επηρέασαν θετικά τη συναισθηματική ευημερία των συμμετεχόντων
 • 2018/2019 - Ξεκίνησε η υποστήριξη της ψυχικής υγείας ανθρώπων και κοινοτήτων που πλήττονται από την ένοπλη βία
 • 2020 - Χρηματοδότηση προσπαθειών για την ψυχική υγεία που σχετίζονται με την πανδημία COVID-19

Η ψυχική υγεία είναι ζωτικής σημασίας για τη βελτίωση της ζωής των ατόμων και των κοινοτήτων, γι' αυτό πιστεύουμε ότι είναι πάντα καλή ιδέα να επενδύετε στην ψυχική σας υγεία και όχι μόνο. Η TOMS έχει ως στόχο να το κάνει πιο εύκολο παρέχοντας πόρους και συμβουλές, χάρη στις αγορές σας. Wear TOMS. Wear Good.