Γλώσσα

TOMS for Mental Health

Όταν αγοράζετε TOMS, βοηθάτε στη χρηματοδότηση της πρόσβασης σε πόρους ψυχικής υγείας. Wear TOMS. WEAR GOOD.

Συμβουλές ψυχικής υγείας

Η ψυχική υγεία είναι ένα βαθιά προσωπικό και μοναδικό ταξίδι. Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε εσείς ή κάποιος στην κοινότητά σας, είναι πάντα καλή ιδέα να επενδύετε στην ψυχική σας υγεία. Το TOMS στοχεύει να το διευκολύνει παρέχοντας πόρους και συμβουλές, όλα χάρη στις αγορές σας.

ΛΗΨΗ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

Share Good!

Η κοινή χρήση είναι φροντίδα. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετάσχετε μαζί μας στα κοινωνικά για να μοιραστείτε πόρους ψυχικής υγείας με την κοινότητά σας και να μάθετε για όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να φοράτε καλά. Επειδή ο αντίκτυπος σας φαίνεται καλός.

Μοιραστείτε το καλό! Αποδώστε μια καλοσύνη που κάποιος έχει κάνει για εσάς.

Με το να το πληρώσετε, προσδιορίζετε και αναγνωρίζετε κάτι καλό και σκέφτεστε ενεργά άλλους στην κοινότητά σας που θα μπορούσαν να ωφεληθούν από αυτό.

Εξερευνήστε όλες τις συμβουλές και τους πόρους για την ψυχική υγεία που προσφέρει η TOMS, με την υποστήριξη μη κερδοσκοπικών συνεργατών που εργάζονται ακούραστα σε κοινότητες, χάρη στις αγορές των πελατών.

Συμπληρώστε το Πιστοποιητικό Be There.

Βοηθήστε να υποστηρίξετε την ψυχική υγεία κάποιου στην κοινότητά σας, εγγραφείτε στο Be There Certificate από το Jack.org και μαθαίνοντας τους 5 Χρυσούς Κανόνες.

Πείτε αυτό που βλέπετε: Περιγράψτε τυχόν αλλαγές που έχετε παρατηρήσει σε αυτά. Μην κρίνετε. Μην κάνετε υποθέσεις.
Δείξτε ότι νοιάζεστε: Το να γνωρίζετε απλώς ότι κάποιος είναι εκεί για εσάς μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά. Οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τις λέξεις.
Ακούστε τις: Ανοίξτε χώρο για να μιλήσουν. Κάντε ερωτήσεις συνέχειας και επιβεβαιώστε πώς αισθάνονται.
Γνωρίστε τον ρόλο σας: Θέστε όρια για να προστατεύσετε τη σχέση σας και τη δική σας ψυχική υγεία.
Συνδεθείτε για βοήθεια: Προσφέρετε υποστήριξη για να τους βοηθήσετε να βρουν πόρους, να λάβουν βοήθεια και να γνωρίζουν τι να περιμένετε.
Το μάθημα διαρκεί 2-3 ώρες για να ολοκληρωθεί και μπορεί να ληφθεί σε μικρά τμήματα, ώστε να είναι εύκολο να ενταχθεί στο πρόγραμμά σας.

Ξεκινήστε με την πιστοποίηση Be There

Ρίξτε το TOMS σας και πηγαίνετε μια βόλτα έξω.

Σύμφωνα με την Αμερικανική Ψυχολογική Εταιρεία, περίπου 20 λεπτά άσκησης την ημέρα μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του κινδύνου κατάθλιψης κατά 25% και να τονώσουν τη διάθεσή σας.

Βρείτε μια ευκαιρία εθελοντισμού στην περιοχή σας.

Ο εθελοντισμός έχει αποδειχθεί ότι μειώνει το άγχος και αυξάνει τη συνολική υγεία και την ικανοποίηση από τη ζωή. Όταν βοηθάτε άλλους ανθρώπους, ενεργοποιεί το κέντρο ανταμοιβής στον εγκέφαλό σας και απελευθερώνει σεροτονίνη, ντοπαμίνη και ενδορφίνες.

Το Points of Light και το VolunteerMatch είναι δύο πόροι για να ξεκινήσετε!

Βρείτε κάτι να γιορτάσετε σήμερα.

Και δεν χρειάζεται να είναι μεγάλο. Η ζωή είναι γεμάτη μικρές νίκες και όσο περισσότερο εξασκούμαστε στο να τις αναγνωρίζουμε και να τις γιορτάζουμε, τόσο πιο πιθανό είναι να βιώσουμε θετική ψυχική υγεία.

Προγραμματίστε το 988 στο τηλέφωνό σας και μοιραστείτε το με 2 (ή περισσότερους!) φίλους.

Το 988 είναι το Suicide & Crisis Lifeline και είναι ένας 3ψήφιος αριθμός που συνδέει όσους αντιμετωπίζουν οποιαδήποτε ψυχική υγεία ή/και κρίσεις που σχετίζονται με ουσίες με εκπαιδευμένο σύμβουλο μέσω τηλεφώνου ή μηνύματος.

Δημιουργήστε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον για τους νέους LGBTQ+ χρησιμοποιώντας τις σωστές αντωνυμίες τους.

Ο σεβασμός των αντωνυμιών ενός ατόμου είναι ένας τρόπος για να παρέχουμε έναν προστατευτικό, περιεκτικό χώρο, να προάγουμε την ευημερία και να μειώσουμε τον κίνδυνο αυτοκτονίας βοηθώντας τους να αισθάνονται ότι ανήκουν. Η αίσθηση του ανήκειν αποτελεί βασικό προστατευτικό παράγοντα για την ισχυρή ψυχική υγεία και την πρόληψη των αυτοκτονιών.

Το Impact Partner Brave Trails μοιράστηκε πώς το να ρωτάς κάποιον ποιες αντωνυμίες χρησιμοποιεί είναι ένας απλός τρόπος για να μάθεις τον πιο σεβαστό και σωστό τρόπο αναφοράς σε αυτόν. Μπορείτε να βοηθήσετε οποιονδήποτε χώρο να αισθάνεται πιο περιεκτικός οδηγώντας με τις δικές σας αντωνυμίες. Παράδειγμα: «Γεια, είμαι ο Τομ. Χρησιμοποιώ αντωνυμίες he/they. Ποιες αντωνυμίες χρησιμοποιείτε;»

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αντωνυμίες, επισκεφτείτε τον οδηγό πόρων του GLSEN

Ενημερώστε κάποιον ότι κάνει καταπληκτική δουλειά.

Η ευγνωμοσύνη και η αναγνώριση κάνουν τους ανθρώπους να νιώθουν ότι τους εκτιμούν και τα θετικά σχόλια έχει αποδειχθεί ότι μετριάζουν τις αρνητικές επιπτώσεις του στρες.

Χάρη στους Συνεργάτες μας Mental Health Impact

Οι συνεργάτες μας μας εμπνέουν καθημερινά. Ζητήσαμε να μας βοηθήσουν να μοιραστούμε αυτήν την έμπνευση μαζί σας.

Ακούω μουσική.

Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι η ακρόαση μουσικής μπορεί να μειώσει την αρτηριακή πίεση και τον καρδιακό σας ρυθμό (και τα δύο αυξάνονται όταν είστε αγχωμένοι) και ακόμη μειώνει τις ορμόνες του στρες στο σώμα σας.

Declutter your closet via TOMS partnership with thredUP!

Η ακαταστασία μπορεί να δυσκολέψει την εστίαση και να προκαλέσει κόπωση και άγχος στις αποφάσεις. Επιπλέον, το να γνωρίζετε ότι τα αγαπημένα σας αντικείμενα μπορούν να βρουν ένα νέο σπίτι αντί να καταλήξουν σε χωματερή, θα ενισχύσει τη διάθεσή σας.

Ξεκινήστε με ένα κιτ καθαρισμού thredUP και κερδίστε πίστωση στο TOMS.com

Κάντε ένα διάλειμμα και χρωματίστε ή ζωγραφίστε.

Δεν χρειάζεται να είσαι ο Πικάσο, απλά πιάσε ένα κομμάτι χαρτί και δημιούργησε κάτι. Ο χρωματισμός προάγει την επίγνωση και είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να ανακουφιστείτε από κάποιο άγχος.

Ακολουθεί μια εκτυπώσιμη σελίδα χρωματισμού για να ξεκινήσετε.

Αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε και να γράψετε ένα γράμμα έχοντας κατά νου την καταγωγή σας.

Προερχόμαστε από διαφορετικές ιστορίες, θριάμβους και απώλειες και η ύπαρξή μας είναι συνυφασμένη σε έναν ευρύτερο ιστό κοινότητας, απομόνωσης και ταυτότητας.

Γράψτε μια επιστολή σε έναν άγνωστο, με οδηγίες TOMS Impact Partner Letters to Strangers και δείγματα επιστολών ως οδηγούς και μοιραστείτε τι σημαίνει το ιστορικό σας για εσάς και τι θέλετε να μεταδώσετε στο μέλλον.

Θέστε ένα όριο.

Παρατηρήστε τι καταναλώνει την ενέργειά σας και σας εμποδίζει να αισθάνεστε καλύτερα και συμπληρώστε το κενό αυτού του προτροπής ημερολογίου από το BEAM.

Θα ονομάσω _________ ως όριό μου.

Μαύρο συναισθηματικό & Το Mental Health Collective (BEAM) είναι ένας οργανισμός αφιερωμένος στη δημιουργία ενός κόσμου όπου δεν υπάρχουν εμπόδια στη θεραπεία των Μαύρων.

Μάθετε πώς να υποστηρίξετε έναν φίλο που πενθεί με αυτά τα 5 βήματα από το TOMS Impact Partner, The Dinner Party.

Μάθετε πώς να υποστηρίζετε έναν φίλο που πενθεί με αυτά τα 5 βήματα από το TOMS Impact Partner, The Dinner Party.

Πράξεις φροντίδας: Οι μικρές χειρονομίες μπορεί να σημαίνουν πολλά. Γράψτε μια κάρτα, αφαιρέστε τις εργασίες από το πιάτο τους, καθαρίστε την κουζίνα τους, πάρτε τα παιδιά τους έξω για το πρωί.
Γίνετε ο πρωταθλητής τους: Υποστηρίξτε καλύτερες πολιτικές στο χώρο εργασίας σας και απωθήστε όταν αυτός ο φίλος, το μέλος της οικογένειας ή ο συνάδελφός τους πιέζει να συμμετέχουν σε κοινωνικές συγκεντρώσεις για τις οποίες μπορεί να μην έχουν εύρος ζώνης.
Επιλογή προσφοράς: Μοιραστείτε συγκεκριμένες ιδέες, αλλά δώστε τους ευελιξία και πρακτορεία. Η προσφορά επιλογής σημαίνει επίσης ότι τους δίνουμε χώρο να μοιραστούν —ή όχι— ό,τι επιθυμούν: Αφήστε χώρο για τη δική τους ιστορία και κάντε καλές ερωτήσεις.
Ενσταλάξτε αυτοπεποίθηση: Η απώλεια μπορεί μερικές φορές να μας κάνει να νιώθουμε συγκλονισμένοι, αδύναμοι και κατεστραμμένοι (και όχι: α ραγισμένη καρδιά δεν σημαίνει ότι είσαι ραγισμένη). Επιβεβαιώστε αυτό που ονομάζουν και γιορτάστε τις νίκες, όσο μικρές κι αν είναι.
Μείνετε συνεπείς: Η θλίψη δεν λειτουργεί βάσει ημερολογίου και ο αντίκτυπος μιας ήττας δεν έχει τελικό σημείο. Ορίστε υπενθυμίσεις για να κάνετε check-in, πολύ καιρό μετά την εξαφάνιση των λουλουδιών και των κατσαρόλων—περίπου γιορτές, επετείους θανάτου και συνηθισμένες μέρες.

Κάντε ένα διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για 24 ώρες ή ορίστε ένα χρονικό όριο. Εξετάστε το ενδεχόμενο να μην ακολουθείτε σελίδες ή άτομα που δεν σας κάνουν να νιώθετε καλά.

Στο μεταξύ, συνδεθείτε με τους γύρω σας IRL.

Τονώστε τη διάθεσή σας. Αφιερώστε επιπλέον 5 λεπτά για να ντυθείτε ή να φτιάξετε τα μαλλιά σας σήμερα.

Το να ντυθείτε το πρωί μπορεί να παίξει ρόλο στη διάθεσή σας όλη την ημέρα και να οδηγήσει σε περαιτέρω παραγωγικότητα, αισιοδοξία, κίνητρο και γενικά βελτιωμένη διάθεση.

Το TOMS Impact Partner ProjectQ γνωρίζει τη δύναμη ενός χτενίσματος που αντικατοπτρίζει αυτό που είστε. Βοηθούν τους νέους LGBTQ+ να περιηγηθούν σε έναν κόσμο που προσπαθεί διαρκώς να τους μειώσει μέσα από κουρέματα που επιβεβαιώνουν το φύλο και εργαστήρια αυτοενδυνάμωσης.

Ομαλοποιήστε την ψυχική υγεία στην κοινότητά σας με αυτά τα 3 βήματα από το TOMS Impact Partner Que Paso Latinx.

 1. Δημιουργήστε συνδέσεις μοιραζόμενοι τις προσωπικές σας εμπειρίες - βοηθώντας τους άλλους να αισθάνονται λιγότερο μόνοι.
 2. Εκπαιδεύστε τον εαυτό σας για να κατανοήσετε καλύτερα τι νιώθετε και να ακούσετε τις απόψεις των γύρω σας. Προσπαθήστε να μπείτε στη θέση τους.
 3. Μη φοβάστε να είστε διαφορετικοί. Η αλλαγή οπτικής γωνίας ξεκινά από εσάς.

Το Que Paso Latinx έχει μια αποστολή να αποστιγματίσει την ψυχική υγεία μέσω των 3 πυλώνων: Συνομιλίες, Κοινότητα και Πολιτισμός.

Δοκιμάστε μια νέα υγιεινή συνταγή

Και μην ξεχνάτε ότι το να τρέφουμε τον εαυτό μας δεν έχει να κάνει μόνο με το τι τρώτε, αλλά με ποιον το τρώτε και τη φροντίδα που χρειάστηκε για να το φτιάξετε.

Εξασκηθείτε στο να ρωτάτε κάποιον για αυτοκτονία, ώστε να είστε έτοιμοι αν παραστεί ανάγκη.

 1. Το να ρωτήσετε κάποιον εάν σκέφτεται να αυτοκτονήσει δεν εισάγει το θέμα στο μυαλό του - αλλά θα μπορούσε να του σώσει τη ζωή.

  Ο συνεργάτης της TOMS Impact Didi Hirsch Mental Health Services μοιράζεται αυτά τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε εάν υποψιάζεστε ότι κάποιος μπορεί να σκέφτεται να αυτοκτονήσει.

  1. Ρωτήστε
  2. Κρατήστε τα ασφαλή
  3. Να είστε εκεί
  4. Βοηθήστε τους να συνδεθούν
  5. Συνέχεια

  Μάθετε περισσότερα εδώ. /p>

Ξεκουραστείτε. Υπνάκος σε κανέναν;

Ο ύπνος μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στην ψυχική μας ευεξία. Η έρευνα προτείνει ότι ο μεσημεριανός ύπνος συμβάλλει στη βελτίωση της συναισθηματικής ρύθμισης, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης της ικανότητάς σας να ανέχεστε την απογοήτευση και μειώνοντας την τάση σας να είστε παρορμητικοί.

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να γειωθείτε για να μειώσετε το άγχος.

 1. Μειώστε ταχύτητα και συνδεθείτε με το σώμα σας.
 2. Επνεύστε και εισπνεύστε αργά.
 3. Πιέστε αργά τα πόδια σας στο πάτωμα.
 4. Τεντώστε αργά.
 5. Εκ νέου εστίαση και αλληλεπίδραση με τον κόσμο: Τι μπορείτε να δείτε; Τι μπορείτε να ακούσετε; Τι μπορείτε να μυρίσετε;
 6. Αγγίξτε κάτι και παρατηρήστε πώς είναι κάτω από τα δάχτυλά σας.
 7. Προσέξτε πού βρίσκεστε, ποιος είναι μαζί σας και τι κάνετε.

Επισκεφτείτε τον Impact Partner μας, Διεθνούς Ιατρικού Σώματος για περισσότερους πόρους, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων ασκήσεων γείωσης ήχου.

Επαναλάβετε αυτό το Μάντρα: Πρόοδος όχι τελειότητα.

Όλοι κάνουν λάθη. Η προσπάθεια να είσαι τέλειος μπορεί να οδηγήσει σε κατάθλιψη και άγχος.

Write down 3 things you like about yourself.

Μια αρνητική άποψη για τη ζωή μπορεί να οδηγήσει σε στρες, άγχος και κατάθλιψη. Για να σπάσετε αυτόν τον κύκλο, εστιάστε στα θετικά.

Practice breathing excercises.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι ασκήσεων αναπνοής που μπορούν να σας βοηθήσουν να νιώσετε πιο συγκεντρωμένοι και να έχετε τον έλεγχο. Μια τεχνική είναι η αναπνοή σε κουτί.

Βήμα 1: Αναπνεύστε μετρώντας μέχρι το 4 αργά. Νιώστε τον αέρα να μπαίνει στους πνεύμονές σας.

Βήμα 2: Κρατήστε την αναπνοή σας για 4 δευτερόλεπτα. Προσπαθήστε να αποφύγετε την εισπνοή ή την εκπνοή για 4 δευτερόλεπτα.

Βήμα 3: Εκπνεύστε αργά από το στόμα σας για 4 δευτερόλεπτα.

Βήμα 4: Επαναλάβετε τα βήματα 1 έως 3 μέχρι να νιώσετε ξανά στο κέντρο.

Το αντίκτυπο σας φαίνεται καλό.

Και χάρη στις αγορές σας, μαζί έχουμε κάνει πολλά καλά.

Ας συνεχίσουμε να προχωράμε.

Μοιραστείτε αυτές τις συμβουλές & πόρους με την κοινότητά σας.

Φορέστε τον αντίκτυπό σας. Φορέστε TOMS. Φορέστε καλά.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ

Καλέστε έναν φίλο ή στείλτε του ένα μήνυμα και κάντε ένα σχέδιο για hangout.

Οι φιλίες μπορεί να είναι μια σημαντική πτυχή της προστασίας της ψυχικής μας υγείας. Οι φίλοι μας μπορούν να μας κρατήσουν προσγειωμένους και να μας βοηθήσουν να πάρουμε τα πράγματα στη θέση τους.

Προκαλέστε τον εγκέφαλό σας μαθαίνοντας νέες δεξιότητες και συμμετέχοντας σε νέες δραστηριότητες.

Ασχοληθείτε με το κέντημα ή μάθετε πώς να κωδικοποιείτε. Η θετική και υγιής διέγερση θα προάγει την ψυχική υγεία και ευεξία.

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να παρατηρήσετε ανθυγιεινές σκέψεις και δοκιμάστε αυτές τις αλλαγές στη σκέψη που προτείνει η TOMS Impact Partner Homeboy Industries.

"Χρειάζομαι αγάπη και έγκριση από τους γύρω μου" --> Έχω ότι χρειάζομαι. Ειμαι καλος. Είμαι αρκετός.

"Πρέπει να πετύχω όλα όσα έχω σκοπό να κάνω για να είμαι πολύτιμος" --> Αν καταβάλλω τις καλύτερες προσπάθειές μου και μάθω από τα λάθη μου, αυτό είναι το πιο σημαντικό.

"Αποφεύγω αντί να αντιμετωπίζω τα προβλήματα και τις ευθύνες μου." --> Μπορώ να κάνω σκληρές συζητήσεις και να κάνω δύσκολα πράγματα.

"Με ορίζει το παρελθόν μου και είναι καθοριστικός για το παρόν και το μέλλον μου." --> Έχω τον έλεγχο του τρόπου με τον οποίο μεγαλώνω και εξελίσσομαι.

Υποστηρίξτε το έργο μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης δωρίζοντας απαραίτητα αντικείμενα, οργανώνοντας μια επαναλαμβανόμενη δωρεά ή προσφέροντας εθελοντικά τον χρόνο σας.

Όταν βοηθάτε κάποιον ή ανταποδίδετε, ο εγκέφαλός σας εκκρίνει "χημικές ουσίες για καλή αίσθηση" όπως: σεροτονίνη, ντοπαμίνη και ωκυτοκίνη.

Προσδιορίστε τις πηγές δύναμής σας.

Σε μια στιγμή κρίσης ψυχικής υγείας, μπορεί να είναι δύσκολο να σκεφτείς ξεκάθαρα τη δύναμη που έχεις μέσα σου για να σταθεροποιηθείς.

Αφιερώστε λίγα λεπτά για να γράψετε για οποιοδήποτε από τα παρακάτω: Τι έχετε κάνει στο παρελθόν για να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε μια δύσκολη στιγμή; Από ποιες προσωπικές δυνάμεις και πόρους αξιοποιήσατε;

Εάν αντιμετωπίζετε κρίση ψυχικής υγείας - καλέστε ή στείλτε μήνυμα στο 988 για δωρεάν πρόσβαση σε εκπαιδευμένο σύμβουλο.

Ξεκινήστε την εβδομάδα αποβάλλοντας το άγχος του γραφείου ή του χώρου σας με αυτές τις συμβουλές από τον Impact Partner μας, Didi Hirsch Mental Health Services.

 1. Θέστε τον υπολογιστή σας σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας
 2. Κοιτάξτε μακριά από την οθόνη σας / κλείστε τα μάτια σας τουλάχιστον μία φορά κάθε 30 λεπτά
 3. Αναπνεύστε σαν να είστε σε μάθημα γιόγκα
 4. Μεγαλώστε το γραφείο σας
 5. Κάντε ένα πλάνο αναρτήσεων
 

Μάθετε πώς να βρείτε την κατάλληλη υπηρεσία ψυχικής υγείας για εσάς με αυτές τις συμβουλές από το Jack.org.

 1. Σκεφτείτε ποιοι είναι οι στόχοι σας
 2. Κάντε ερωτήσεις και εξερευνήστε τις επιλογές σας - οι βάσεις δεδομένων, τα σχολεία και οι ανθρώπινοι πόροι έχουν συχνά μια λίστα διαθέσιμων πόρων
 3. Μη φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια
 4. Δεν θα είναι όλες οι υπηρεσίες που ταιριάζουν σωστά - μην χάνετε την ελπίδα σας εάν το πρώτο πράγμα που θα δοκιμάσετε δεν πετύχει

Γιατί το TOMS υποστηρίζει την ψυχική υγεία

Από την πρώτη μέρα, η TOMS έχει μια αποστολή να κάνει καλό χάρη στα όμορφα υποδήματα που έχουν καλή αίσθηση στα πόδια σας. Μαζί με εσάς, τους πελάτες μας, κάναμε πολλά καλά με τα δώρα μας. Ενώ μπορεί να μας γνωρίζετε ως την εταιρεία Original One for One®, έχουμε εξελιχθεί με την πάροδο των ετών για να διασφαλίσουμε ότι κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε μέσω της επιρροής μας. Πως? Καλή ερώτηση. Όταν αγοράζετε TOMS, βοηθάτε στη χρηματοδότηση της πρόσβασης σε πόρους ψυχικής υγείας για τα εκατομμύρια των ανθρώπων που τα χρειάζονται (ίσως και εσείς κάποια μέρα;).

Το TOMS εστιάζει στην ψυχική υγεία επειδή προκαλούμε συνεχώς τους εαυτούς μας να κάνουμε το καλύτερο δυνατό με τους πόρους που διαθέτουμε. Αν και η εξωτερική μας εστίαση στην ψυχική υγεία μπορεί να είναι νέα για τους περισσότερους καταναλωτές, η υποστήριξη της ψυχικής υγείας και της συναισθηματικής ευεξίας αποτελεί εδώ και καιρό μέρος της ιστορίας επιπτώσεων του TOMS.

 • 2015 - Άρχισε να υποστηρίζει τη συναισθηματική υγεία των νέων που επηρεάζονται από τον εκφοβισμό
 • 2016 - Η Mission Measurement διεξήγαγε και δημοσίευσε την αξιολόγηση του αντίκτυπου TOMS, στην οποία το 87% των συνεργατών που ανταποκρίθηκαν στην προσφορά παπουτσιών δήλωσαν ότι τα παπούτσια TOMS επηρέασαν θετικά τη συναισθηματική ευημερία των συμμετεχόντων
 • 2018/2019 - Άρχισε να υποστηρίζει την ψυχική υγεία ανθρώπων και κοινοτήτων που επηρεάζονται από την ένοπλη βία
 • 2020 - Χρηματοδοτούμενες προσπάθειες ψυχικής υγείας που σχετίζονται με την πανδημία COVID-19

Η ψυχική υγεία είναι κρίσιμη για τη βελτίωση της ζωής των ατόμων και των κοινοτήτων, επομένως πιστεύουμε ότι είναι πάντα καλή ιδέα να επενδύετε στην ψυχική σας υγεία. Το TOMS στοχεύει να το διευκολύνει παρέχοντας πόρους και συμβουλές, όλα χάρη στις αγορές σας. Φορέστε TOMS. Φορέστε καλά.