Γλώσσα

Alpargata Rope 2.0

75,00 €
Μόνο %1 έμμεινε
SKU
10019892

Οδηγός μεγεθών

Vegan
0/0

Λεπτομέρειες

Οι γυναικείες slip-ons Alpargata μας είναι τώρα σχεδιασμένες χρησιμοποιώντας υλικά που σέβονται το περιβάλλον για να μειώσουν το αποτύπωμά σας στον πλανήτη και να φέρουν μέγιστη άνεση στα παπούτσια σας καθημερινά. Ξεχωρίστε με αυτά τα espadrilles από ανακυκλωμένο βαμβάκι σε σκούρο μπλε χρώμα, και δείξτε τον ρόλο σας στην αλλαγή με κάθε βήμα.

  • Επάναχρησιμοποιούμενο βαμβακερό ύφασμα για το επάνω μέρος, την επένδυση και τον πάτο, που περιλαμβάνει 50% ανακυκλωμένο βαμβάκι και βοηθά στη μείωση των υφασμάτων που καταλήγουν στα χωματερές και απαιτεί λιγότερο νερό και ενέργεια από το συμβατικό βαμβάκι.
  • Ανθεκτική, ευέλικτη εξωτερική σόλα που συνδέεται άμεσα με το επάνω μέρος μέσω της τεχνικής Direct Injected TPR για ένα ομαλό εφαρμογή.
  • Custom πάτος TOMS με 50% βιωσιμότητας (25% ανακυκλωμένος αφρός PU, 15% ανακυκλωμένο ελαστικό, 10% bio oil), πράγμα που σημαίνει ότι έχει μικρότερη επίδραση στο περιβάλλον.
  • Λάστιχο για εύκολη εφαρμογή.
  • Μέρος της συλλογής earthwise™, προϊόντα που σχεδιάζονται με τον πλανήτη στο μυαλό.
  • Επιδοτούμε το 1/3 των κερδών μας για να υποστηρίξουμε ανθρώπους που εργάζονται για την ισότητα στη βάση της κοινωνίας.
Part Number:
10019892

Οδηγός μεγεθών

Περισσότερες Πληροφορίες
partnumber10019892
FeaturesVegan
GenderΑνδρικά
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό