Γλώσσα

Alpargata Eco Recycled Cotton

60,00 €
Μόνο %1 έμμεινε
SKU
10017660

Οδηγός μεγεθών

Vegan
0/0

Λεπτομέρειες

Το ανδρικό Alpargata slip-on που εμφανίστηκε on day one συνεχίζει να σχεδιάζεται χρησιμοποιώντας υλικά που σέβονται το περιβάλλον, για να μειώσετε το αποτύπωμά σας στον πλανήτη και να απολαμβάνετε μέγιστη άνεση καθημερινά. Επιλέξτε αυτές τις espadrilles με ανακυκλωμένο μπλε βαμβακερό καμβά και δημιουργήστε αλλαγή με κάθε βήμα.

  • Άνω μέρος, επένδυση και επένδυση πάτου από 50% ανακυκλωμένο βαμβάκι, το οποίο βοηθά στην αποτροπή της απόρριψης υφασμάτων σε χωματερές και απαιτεί λιγότερο νερό και ενέργεια από το συμβατικό βαμβάκι.
  • Ανθεκτική, ευέλικτη εξωτερική σόλα που συνδέεται άμεσα με το άνω μέρος μέσω της τεχνικής της άμεσης ενέστησης TPR για άψογη εφαρμογή.
  • Μέρος της συλλογής earthwise™, προϊόντα σχεδιασμένα με το περιβάλλον στο μυαλό.
  • Η TOMS είναι περήφανο μέλος της Εταιρείας Fair Labor Association - συνεργαζόμενη με προμηθευτές που διεξάγουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα με ηθικό τρόπο, συνεργάζονται με τους εργαζόμενους, διασφαλίζουν ασφαλείς συνθήκες εργασίας και εγκαθιστούν τη συμμόρφωση με τα ανθρώπινα δικαιώματα και την κοινωνική ευθύνη.
  • Όταν αγοράζετε προϊόντα TOMS, βοηθάτε στη χρηματοδότηση πρόσβασης σε πόρους ψυχικής υγείας και όχι μόνο, για τους εκατομμύρια ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Wear TOMS. WEAR GOOD.
  • Part Number:
    10017660

    Οδηγός μεγεθών

    Περισσότερες Πληροφορίες
    partnumber10017660
    FeaturesVegan
    GenderΑνδρικά
    Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
    Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό