Γλώσσα

Σκοπός

Μέσα από τη δουλειά μας βελτιώνουμε τη ζωή ανθρώπων που το έχουν ανάγκη.

Γι' αυτό διαθέτουμε το 1/3 των κερδών μας για καλό σκοπό.

Σκοπός

Μέσα από τη δουλειά μας βελτιώνουμε τη ζωή ανθρώπων που το έχουν ανάγκη.

Γι' αυτό διαθέτουμε το 1/3 των κερδών μας για καλό σκοπό.

Περίπου 1 στους 8 ανθρώπους στον κόσμο έχει κάποια πάθηση ψυχικής υγείας.

Όταν αγοράζετε TOMS, συμβάλλετε στη χρηματοδότηση της πρόσβασης σε πόρους ψυχικής υγείας για εκατομμύρια ανθρώπους που τα χρειάζονται.

There's power in your purchase.

Με την υποστήριξή σας, από το ξεκίνημά μας, επηρεάσαμε θετικά

105.463.049

ζωές

Our Focus

Η χρηματοδότηση μη κερδοσκοπικών οργανισμών που παρέχουν πόρους ψυχικής υγείας παραμένει ο κύριος στόχος μας για τη χορήγηση επιχορηγήσεων. Αυτό περιλαμβάνει παροχή σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που εξυπηρετούν τις ανάγκες ψυχικής υγείας των κοινοτήτων τους στο πλαίσιο των ευρύτερων προγραμμάτων εκπαίδευσης, απασχόλησης και πρόληψης της ένοπλης βίας.

Γιατί δίνουμε

Μέσα από τη δουλειά μας βελτιώνουμε τη ζωή ανθρώπων που το έχουν ανάγκη. Αυτή ήταν η αποστολή μας εξαρχής. Εστιάζουμε σε μεγάλο βαθμό στην παροχή πόρων ψυχικής υγείας για τα ανθρώπους που τους χρειάζονται.

Πώς δίνουμε

Συνεργαζόμαστε με σε βαθιές εταιρικές σχέσεις με τους χορηγούς μας, λειτουργώντας από μια βάση εμπιστοσύνης. Δεδομένου ότι οι εταίροι μας γνωρίζουν καλύτερα τα εμπόδια και τις ευκαιρίες που υπάρχουν στις κοινότητές τους, αναγνωρίζουμε τη δύναμη στα χέρια τους. Αλλά δεν σταματάμε στο να προσφέρουμε απλά επιταγές. Επικεντρωνόμαστε στη δημιουργία σημαντικών σχέσεων που παρέχουν συνεχή υποστήριξη - μέσω εθελοντισμού, γιορτάζοντας τις μεγάλες επιτυχίες, δωρίζοντας προϊόντα και βοηθώντας στη δημιουργία δεμένων σχέσεων.

Γιατί εστιάζουμε στην ψυχική υγεία

Η αποστολή μας να χρησιμοποιήσουμε την επιχείρηση για τη βελτίωση των ζωών μας, μας προκάλεσε να εξετάσουμε και άλλους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαμε να διευρύνουμε τον αντίκτυπό μας. Εισέλθετε στην ψυχική υγεία. Ενώ οι παγκόσμιες υποθέσεις του 2020 έθεσαν την ψυχική υγεία υπό άμεσο προβολέα, αυτή ήταν μια παραμελημένη πτυχή της ανθρώπινης υγείας για πολύ περισσότερο καιρό. Η κρίση στην ψυχική υγεία επηρεάζει όλους - 1 στους 8 ανθρώπους στον κόσμο να αντιμετωπίζουν μια πρόκληση ψυχικής υγείας- και οι προκλήσεις αυτών των προβλημάτων επεκτείνονται πολύ πέρα από τα άτομα.

Γνωρίστε μερικούς από τους συνεργάτες μας

Κοινότητες που υποστηρίζουμε

Aυτόχθονες και έγχρωμοι

LGBTQ+

Γυναίκες & Κορίτσια

Χάρη στο καλό που έκανες, κάποια πράγματα έγιναν πραγματικότητα

Η δύναμη της αγοράς είναι πιο ισχυρή από ποτέ. Διαβάστε για τα καλά που βοηθήσατε να γίνουν δυνατά το 2023.

Wear TOMS. Wear good.

Δείτε το Impact Report 2023

Ανακαλύψτε περισσότερα για το έργο μας