Γλώσσα

ΣΚΟΠΟΣ

Πιστεύουμε σε έναν πιο δίκαιο κόσμο. Γι' αυτό

δίνουμε το 1/3 των εσόδων μας για κοινωνικές πρωτοβουλίες.

ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΚΤΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΖΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ

ΨΥΧΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ*.

ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ TOMS ΒΟΗΘΑΤΕ ΣΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

ΣΕ ΠΟΡΟΥΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ.

*Παγκόσμια Έκθεση για την Ψυχική Υγεία: Μεταμορφώνοντας την Ψυχική Υγεία για Όλους. Συνοπτική παρουσίαση. Γενεύη: Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, 2022. Άδεια χρήσης: CC BY-NC-SA 3.0 IGO.

Πώς ορίζουμε τις κοινωνικές πρωτοβουλίες

Οι κοινωνικές πρωτοβουλίες είναι το αποτέλεσμα της κινητοποίησης μιας κοινότητας για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος που μας επηρεάζει όλους. Αυτές οι προσπάθειες είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές επειδή καθοδηγούνται από ηγέτες της κοινότητας που έχουν πάθος, δημιουργικότητα και διορατικότητα, καθώς έχουν τις ρίζες τους σε μια κοινή εμπειρία. Αυτό που πολύ συχνά τους λείπει είναι η πρόσβαση σε οικονομικούς πόρους που μπορούν να βοηθήσουν στο να γίνουν οι λύσεις τους επεκτάσιμες και βιώσιμες.

Γιατί πιστεύουμε τόσο σε αυτό

Πιστεύουμε ότι η πραγματική πρόοδος ξεκινά από τη βάση, μέσω προσπαθειών από ανθρώπους που βρίσκονται πιο κοντά στα εμπόδια και τις ευκαιρίες μιας κοινότητας. Έχουμε επίσης διαπιστώσει πόσο υπέροχα διαφορετική είναι κάθε κοινότητα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει λύση που να ταιριάζει σε όλους. Επενδύοντας σε οργανώσεις που αναλαμβάνουν κοινωνικές πρωτοβουλίες, μπορούμε να προσφέρουμε την υποστήριξή μας σε λύσεις που σχεδιάστηκαν για να καλύψουν τις μοναδικές ανάγκες μιας κοινότητας.

Πώς γίνεται η προσφορά

Συνεργαζόμαστε στενά με τους δικαιούχους των επιχορηγήσεών μας, λειτουργώντας με εμπιστοσύνη. Δεδομένου ότι οι συνεργάτες μας γνωρίζουν καλύτερα τα εμπόδια και τις ευκαιρίες που υπάρχουν στις κοινότητές τους, δίνουμε τη δύναμη σε εκείνους. Αλλά δεν σταματάμε στο να κόβουμε επιταγές. Επικεντρωνόμαστε στο να δημιουργήσουμε ουσιαστικές αμφίδρομες σχέσεις που παρέχουν συνεχή υποστήριξη, είτε πρόκειται για εθελοντισμό, είτε για τον εορτασμό μεγάλων επιτυχιών, είτε για τη βοήθεια στη δημιουργία διασυνδέσεων.

Οι τομείς που εστιάζουμε

Επενδύουμε σε τρεις βασικούς τομείς, επειδή πιστεύουμε ότι όλοι μαζί συμβάλλουν στη θεμελίωση της ισότητας στις κοινότητες που υποστηρίζουμε, συμπεριλαμβανομένων των μαύρων, των ιθαγενών και των έγχρωμων ατόμων, των ΛΟΑΤΚΙ+, των γυναικών και κοριτσιών.

Ενίσχυση της ψυχικής υγείας

Αύξηση της προσβασιμότητας σε ευκαιρίες

Τέλος στην ένοπλη βία

Είμαστε περήφανοι για την πρόοδό μας


Κάθε χρόνο καταγράφουμε την εξέλιξή μας, από τα νέα προϊόντα earthwise™ μέχρι το πόσο έχουμε προοδεύσει σχετικά με τις έξι δεσμεύσεις μας. Μπορείτε να βασιστείτε επάνω μας στο να είμαστε διαφανείς – ακόμα κι όταν υπάρχει περιθώριο βελτίωσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ IMPACT REPORT 2022

Διαβάστε περισσότερα αναφορικά με το Impact