Γλώσσα

ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Η πραγματική αλλαγή ξεκινάει από εμάς.

Εργαζόμαστε για να γίνουμε ένας αντιρατσιστικός οργανισμός.

Η TOMS θα υπερασπίζεται πάντα ένα καλύτερο αύριο - ένα αύριο στο οποίο όλη η ανθρωπότητα θα «ανθίζει».

 

Αναγνωρίζουμε την ευθύνη μας απέναντι στους υπαλλήλους, τους πελάτες και τις κοινότητές μας, να καταπολεμήσουμε ενεργά τον συστημικό ρατσισμό, καθώς και τις πολιτικές που οδηγούν σε ανισότητες. Και στεκόμαστε αλληλέγγυοι με τους μαύρους, τους ιθαγενείς, τους έγχρωμους και όλους τους περιθωριοποιημένους ανθρώπους.

 

Επιπλέον, η δέσμευση της TOMS να γίνει ένας αντιρατσιστικός οργανισμός είναι διαρκής και συνεχής. Κάθε εργαζόμενος της TOMS συμμετέχει στο να γίνει η TOMS ο ποικιλόμορφος, δίκαιος, περιεκτικός, αντιρατσιστικός οργανισμός που προσπαθούμε να είμαστε. Άλλωστε, κανείς μας δεν μπορεί να «ανθίσει» πραγματικά μέχρι να «ανθίσουμε» όλοι.

Υποστηρίζουμε τους υπαλλήλους μας

Οι υπάλληλοί μας είναι παθιασμένοι με την αποστολή μας και πιστεύουμε ότι είναι πολύ σημαντικό να έχουν πολλές ευκαιρίες να γνωρίσουν από κοντά τους συνεργάτες μας και το έργο τους. Έτσι, τις έχουμε ενσωματώσει στην εταιρική μας κουλτούρα.

Μια Τρίτη εθελοντισμού και προσφοράς

Μια φορά το χρόνο, αφιερώνουμε μια ολόκληρη εργάσιμη ημέρα στον εθελοντισμό με τους συνεργάτες μας, συμμετέχοντας σε δραστηριότητες που μας φέρνουν πιο κοντά στο έργο και στις κοινότητες που υπηρετούν.

Προσέχουμε με ποιους συνεργαζόμαστε για να κατασκευάσουμε τα προϊόντα μας

Ως υπερήφανο μέλος της Fair Labor Association, εργαζόμαστε σκληρά για να εντοπίσουμε μακροπρόθεσμους προμηθευτές που μοιράζονται τις αξίες μας και ασκούν τις δραστηριότητές τους με ηθικό τρόπο - συνεργάζονται με τους εργαζόμενους, εξασφαλίζουν ασφαλείς συνθήκες εργασίας και επιδεικνύουν έντονη αίσθηση περιβαλλοντικής ευθύνης. Εξωτερικοί ελεγκτές μας βοηθούν να βεβαιωθούμε ότι τα εργοστάσια συνεχίζουν να πληρούν τις απαιτήσεις μας, χρόνο με το χρόνο.  

Είμαστε περήφανοι για την πρόοδό μας


Κάθε χρόνο καταγράφουμε την εξέλιξή μας, από τα νέα προϊόντα earthwise™ μέχρι το πόσο έχουμε προοδεύσει σχετικά με τις έξι δεσμεύσεις μας. Μπορείτε να βασιστείτε επάνω μας στο να είμαστε διαφανείς – ακόμα κι όταν υπάρχει περιθώριο βελτίωσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ IMPACT REPORT 2022

Διαβάστε περισσότερα αναφορικά με το Impact