Γλώσσα

Ισότητα για όλους

Η TOMS έχει μια μακροπρόθεσμη δέσμευση να διασφαλίσει ότι η εταιρεία και ο πολιτισμός μας έχουν τις ρίζες τους στη Διαφορετικότητα, την Ισότητα, την Ένταξη και τον Αντιρατσισμό.< /p>

Για να κάνουμε έξυπνες, μακροπρόθεσμες βελτιώσεις στα προϊόντα και τις πρακτικές μας, έχουμε εντοπίσει έξι βασικές δεσμεύσεις, οι οποίες θα μας φέρουν εις πέρας το 2025.

Σε τελική ανάλυση, κανένας από εμάς δεν μπορεί να ευδοκιμήσει πραγματικά μέχρι να μπορέσουμε όλοι μας να ευδοκιμήσουμε.

Υποστηρίζουμε τους υπαλλήλους μας.

Οι υπάλληλοί μας είναι παθιασμένοι με την αποστολή μας και πιστεύουν ότι είναι σημαντικό να έχουν πολλές ευκαιρίες να γνωρίσουν τους συνεργάτες μας και τη δουλειά τους από πρώτο χέρι. Έτσι τα έχουμε ενσωματώσει στην εταιρική μας κουλτούρα.

Εθελοντισμός εργαζομένων

Μία φορά το χρόνο, αφιερώνουμε μια ολόκληρη εργάσιμη ημέρα στον εθελοντισμό με κοινοτικούς οργανισμούς, λαμβάνοντας μέρος σε δραστηριότητες που μας φέρνουν πιο κοντά στη δουλειά τους και στις κοινότητες που εξυπηρετούν.

Οι συνεργάτες μας

Ως περήφανο μέλος του Fair Labor Association, εργαζόμαστε σκληρά για να εντοπίσουμε μακροπρόθεσμους προμηθευτές που μοιράζονται τις αξίες μας και ασκούν τις δραστηριότητές τους ηθικά—συνεργαζόμενοι με τους εργαζόμενους, διασφαλίζοντας ασφαλείς συνθήκες εργασίας , και επιδεικνύοντας ισχυρό αίσθημα περιβαλλοντικής ευθύνης. Οι ελεγκτές τρίτων μάς βοηθούν να διασφαλίσουμε ότι τα εργοστάσια συνεχίζουν να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις μας, χρόνο με το χρόνο.

Όλες οι κάρτες στο τραπέζι

Δεν υπάρχει καπνός και καθρέφτες εδώ. Η διαφάνεια είναι πραγματικά στο DNA μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημοσιεύουμε την ετήσια Έκθεσή μας για τον αντίκτυπο—για να μοιραστούμε τα κυριότερα σημεία του περασμένου έτους, τις δεσμεύσεις για το επόμενο, τις περιπέτειες και τα μαθήματα στην πορεία. Στην καρδιά του, αποτυπώνει όλα τα καλά που μπορείτε να κάνετε.

Φορέστε TOMS. Φορέστε καλά.

Διαβάστε την Έκθεση Impact 2023