Γλώσσα

Wear TOMS. WEAR GOOD.

Με κάθε μας αγορά η TOMS βοηθάει στη χρηματοδότηση αλλά και πρόσβαση σε πόρους ψυχικής υγείας για εκατομμύρια ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Για να δώσουμε ζωή στο impact model αλλά και να φέρουμε στο προσκήνιο το θέμα της ψυχικής υγείας, συνεργαστήκαμε με το πρακτορείο Hue House με έδρα την Charlotte έτσι ώστε, να δημιουργήσουμε μια σειρά ταινιών που εξηγούν το πώς προσφέρουμε και δίνουμε ζωή στο ταξίδι ενός ατόμου προς την ψυχική υγεία, αλλά και πόσο σημαντικό είναι να κάνει το πρώτο βήμα στο να λάβει υποστήριξη.

Σκοπός μας είναι να βελτιώνουμε ζωές.

Πιστεύουμε σε ένα πιο ισότιμο αύριο. Γι’ αυτό και επενδύουμε το 1/3 των εσόδων μας σε κοινωνικές πρωτοβουλίες, συμπεριλαμβανομένων χρηματικών επιχορηγήσεων και συνεργασιών με τοπικές οργανώσεις με στόχο την βιώσιμη αλλαγή.

Σκοπός

Είμαστε επικεντρωμένοι στο να δημιουργούμε λύσεις μέσω χρηματικών επιχορηγήσεων σχεδιασμένων σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ανάγκες της κάθε κοινότητας, βοηθώντας τις να αναπτυχθούν και να γίνουν βιώσιμες.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Click on arrow to shop.

Πλανήτης

Ένα σημαντικό κομμάτι του να εργάζεσαι για να βελτιώνεις ζωές είναι το να φροντίζεις τον πλανήτη που όλοι αποκαλούμε «σπίτι», κι εμείς δεσμευόμαστε να κάνουμε αυτό που μας αναλογεί.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Click on arrow to shop.

Ανθρωποι

Στην TOMS είμαστε μια κοινότητα και προσπαθούμε να διατηρήσουμε μια κουλτούρα που έχει τις ρίζες της στην Διαφορετικότητα, την Ισότητα, την Συμπερίληψη και τον Αντιρατσισμό. Υποστηρίζουμε τους εργαζομένους μας και τους συνεργάτες μας έτσι ώστε, να δημιουργήσουμε θετική αλλαγή.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Click on arrow to shop.

Είμαστε ανοιχτό βιβλίο

Καταλαβαίνουμε την ανάγκη για διαφάνεια. Έτσι, κάθε χρόνο, μοιραζόμαστε το ταξίδι μας με εσάς, μέσω μιας ολοκληρωμένης έκθεσης που αποτυπώνει τα καλά, τα δύσκολα και τα πραγματικά εντυπωσιακά. Και δεν περιλαμβάνει μόνο τα πρόσφατα και τα καλύτερα. Έχουμε αρχειοθετήσει κάθε έκθεση έτσι ώστε, να μπορείτε να παρακολουθήσετε την πρόοδό μας και τον αντίκτυπό σας.

2022 REPORT

Είμαστε περήφανοι που έχουμε καλή παρέα

Ως Certified B Corporation™, πληρούμε τα υψηλότερα κριτήρια κοινωνικής και περιβαλλοντικής απόδοσης, διαφάνειας και υπευθυνότητας. Αυτό είναι κάτι για το οποίο είμαστε πολύ περήφανοι. Προς το παρόν, η βαθμολογία μας είναι 121,5-25% υψηλότερη από την πρώτη μας. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα.

Πώς υπολογίζουμε

Φτιάχνουμε παπούτσια για να προχωράμε μπροστά

Χάρη στα παπούτσια μας συμμετέχετε και εσείς στο Impact Score.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το Impact Model